9.6/10
9.6/10

Andreia

Prima ervaring genoten.

Goede levering. prima prijs en netjes verpakt! Top service, vriendelijk, goede en duidelijke communicatie. Heel blij mee!

Geen!

babette

Leuke producten en mooie prijzen

mooie producten

Prachtige producten en goede service. Producten waren mooi verpakt!

Snelle service, mooie producten

Rob

Prima en snel geleverd

Nvt

Nvt

Prima ervaring!

Snelle levering, duidelijke communicatie en degelijk verpakt met een tijdschrift als cadeautje.

Gina

Vriendelijke mail, snelle levering

Sjaan

Perfect

Snelle vlotte levering, keurig verpakt met een leuke attentie erbij

De verzendkosten vind ik erg hoog maar daar kunnen jullie niets aan doen...

snelle levering

Joke Damen

Prima ! snelle bezorging, leuk en goed verpakt met een persoonlijke noot! Ik voelde me jarig bij het uitpakken !

Overzichtelijk en aantrekkelijk! betaalbaar !

Heb ik niet !

Evers

Mooie webshop, prachtige artikelen

Makkelijk bestellen, volgende dag al in huis, super.

Er zaten wel veel artikellen tussen die al verkocht bleken te zijn als je ze in de winkelwagen doet. Ik heb er verder geen verstand van en misschien kan dat niet anders, maar het is jammer als je... Er zaten wel veel artikellen tussen die al verkocht bleken te zijn als je ze in de winkelwagen doet. Ik heb er verder geen verstand van en misschien kan dat niet anders, maar het is jammer als je iets heel leuks ziet en dan blijkt het al verkocht te zijn

Reactie Ald en Nij Brocante:

Bedankt voor de mooie feedback! In onze webwinkel worden alleen de artikelen getoond die ook echt te bestellen zijn, maar helaas blijft bij het zoeken op Google nog lange tijd alles zichtbaar wat we... Bedankt voor de mooie feedback! In onze webwinkel worden alleen de artikelen getoond die ook echt te bestellen zijn, maar helaas blijft bij het zoeken op Google nog lange tijd alles zichtbaar wat we ooit gehad hebben. Hier hebben wij zelf geen invloed op. Sorry!