Tim Becker

Top kussen! Na 3 nachten waren mijn nekklachten verdwenen en nu slaap ik ook een stuk beter dan voorheen. Woon zelf in de buurt en had mijn bestelling dezelfde dag nog binnen.

Reactie Alfasleep:

Heel fijn om te horen dat de nachten weer prettig zijn. Bedankt voor het vertrouwen!

Henk Bijen

Ik was blij verrast dat de bestelling van het hoofdkussen op een zeer persoonlijke manier binnen no-time werd geleverd op mijn huisadres. De (slaap)ervaring met het kussen is prima!

Mitch

Ik was toe aan een nieuw kussen. Is het kussen van Alfasleep is echt perfect

Reactie Alfasleep:

Bedankt dat u bij ons bent uitgekomen. Hele fijne nachten gewenst!

Irma van Dijk

Fijne zaken doen

Reactie Alfasleep:

Bedankt voor uw vertrouwen en goede nachten gewenst!

Merit Ten Broeke

Al een hele tijd opzoek naar een fijn hoofdkussen. Getipt om het kussen van Alfasleep te proberen en ligt echt top!

Reactie Alfasleep:

Bedankt voor de mooie review Merit. Hele fijne nachten gewenst.

vrijkotte

Super tevreden.

Reactie Alfasleep:

Heel fijn om te horen. Goede nachten gewenst!

Kevin

Zeer goed !!

Reactie Alfasleep:

Goed om te horen dat het kussen bevalt.

vd Lee

Erg leuk artikel over deze jongens in de krant gelezen en zelfs persoonlijk bij ons thuis geleverd dezelfde dag. Kussen is erg fijn. Ik ben tevreden.

Reactie Alfasleep:

Bedankt voor de mooie woorden. Hele goede nachten gewenst!

Luc

Sinds een week gebruik ik dit kussen, heerlijk geslapen en direct minder last van mijn nek.

Reactie Alfasleep:

Bedankt voor de mooie review. Goede nachten gewenst!

Bert Penders

Uitstekend, door mijn lichamelijke beperking moet mijn hoofd steun hebben. Na 40 jaar een nieuw kussen is dan best zoeken en uitproberen. Ben echt heel goed geholpen, eerst lag het niet goed met... Uitstekend, door mijn lichamelijke beperking moet mijn hoofd steun hebben. Na 40 jaar een nieuw kussen is dan best zoeken en uitproberen. Ben echt heel goed geholpen, eerst lag het niet goed met tweemaal extra vulling was het helemaal goed. Er is vlot gereageerd op de mail en kreeg de extra vullingen snel.

Reactie Alfasleep:

Het was een genoegen u te mogen helpen. Heel erg bedankt voor de mooie review en goede nachten gewenst!