Kim

Enorm positief wij hadden de urn de volgende dag al in huis en norm goed verpakt .!

Snelle levering..mooie kwaliteit...transport veilig verpakt

Geen..ga zo door.!

Hennie

Is heel goed

Heb ik niet

Rachel

Top!

Snelle levering! Heel mooi!

Niets

Deroo Karmen

ik twijfelde of ik de naam had doorgegeven bij mijn bestelling en met een simpel telefoontje kreeg ik meteen bevestiging dat het in orde was.

kan niet beter

Christel

Vaker hier besteld en wij zijn altijd super tevreden. Voldoet echt aan de verwachting. Het is echt prachtig om hiermee iemand te kunnen herdenken en een kaarsje kunt opsteken. Wij hebben het ook een... Vaker hier besteld en wij zijn altijd super tevreden. Voldoet echt aan de verwachting. Het is echt prachtig om hiermee iemand te kunnen herdenken en een kaarsje kunt opsteken. Wij hebben het ook een paar keer als geschenk gegeven en het is altijd een bijzonder en vaak emotioneel ontvangst waarbij de ontvanger heel blij en dankbaar is met deze bijzondere herinnering.

Prachtig hoe een gezicht zo duidelijk weergegeven kan worden in een waxinelichthouder. Zeer snelle verzending en ontvangst. Alles goed en stevig verpakt.

Blijft wel spannend om het resultaat te zien aangezien je geen voorbeeld op het scherm krijgt te zien ook niet van de foto die geĆ¼pload is. Dit zal ook waarschijnlijk lastig zijn om te verwezenlijken.

Sansa

Top service

persoonlijk advies

uitleg aanlevering foto

Allard

Pakketje is na een week nog steeds niet binnen, terwijl hij wel verstuurd is

Snel gemaakt

Leveringsproblemen

Roy Huisman

Top service

Mooi site

Nvt

Snelle reactie op de mail

Nvt

Stephanie

Heel goed bevallen . Ik heb maandag besteld en dinsdag was het klaar . Heb ik het opgehaald . Vriendelijke mensen wilde alles wel doen zelfs in de verbouwing waar ze in zaten . Goed geholpen Heel goed bevallen . Ik heb maandag besteld en dinsdag was het klaar . Heb ik het opgehaald . Vriendelijke mensen wilde alles wel doen zelfs in de verbouwing waar ze in zaten . Goed geholpen
Bedankt mijn ouders vonden het mooi kado

Vriendelijke groet
stephanie uit borne