Dhr Rombouts

Kan er niet omheen , Echt super wat jullie doen en kunnen maken .. Ook een snelle servers en netjes ingepakt .. Wil jullie ook echt bedanken , Jullie krijgen van mij ook een vette 10 !!

Jullie sterke punten zit voor mij in de eenvoud van je website en de snelle servers en super mooi product wat jullie leveren ..

Voor mij is het echt top wat jullie doen ..

A. Wichink

Prima!

Nette service.

R van der Tuuk

Topervaring wij zijn zeer tevreden over het resultaat

maakt waar wat ze beloven en meer

Liesbeth Daley

Supe service en snelle levering

Dat ze je van te voren laten zien hoe het gaat worden

Eerste bestelling in 2011 geplaatst, zeer tevreden. Wilde nu ook weer iets laten maken en dacht meteen aan jullie

snelle levering, prachtig, heel blij mee

Peter van Stiphout

Ik kreeg bestelde eerder dan beloofd en het zag er heel mooi uit.

Snelle verzending

Voor een collega een 3D kristal block laten maken met een foto van zijn hond. Het is heel mooi geworden terwijl we slechts 1 matige foto hadden. All in Crystal reageert heel snel ook per email.... Voor een collega een 3D kristal block laten maken met een foto van zijn hond. Het is heel mooi geworden terwijl we slechts 1 matige foto hadden. All in Crystal reageert heel snel ook per email. De levering ook nog boven verwachting snel zonder speciaal verzoek van mij. In 1 woord TOP!

Klantvriendelijk, snelle levering, goed advies

Willy

Zeer goed overzicht en gemakkelijk bestellen goede en snelle levering.

Mooi keus en goede prijs.

Doe zo verder.

Hele fijne en snelle service, een goed ingepakt product en ook nog eens sneller dan verwacht in huis!!

Op de site was de graveerde foto in glas duidelijker zichtbaar dan het in het echt is, dat is het enige ‘minpuntje’ (weet niet of het aan de foto kan liggen).

Ruud

Wederom zeer tevreden met de service, kwaliteit en levertijd. Bij elke bestelling sta ik er versteld van hoe snel en netjes de producten worden gemaakt, afgewerkt en opgestuurd. Het aanleveren en... Wederom zeer tevreden met de service, kwaliteit en levertijd. Bij elke bestelling sta ik er versteld van hoe snel en netjes de producten worden gemaakt, afgewerkt en opgestuurd. Het aanleveren en verwerken van 3D-bestanden verloopt vlekkeloos, ik ben dus super tevreden.

Flexibel, klantgericht, kundig, goede feedback en communicatie, afwerking product. Verwerking van verschillende 3D-bestanden.