Joachim Looijen

Product in zeer goede kwaliteit.
Zeer tevreden. Verzending was top.

De Smet

De eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en zeker geen spijt van een aanrader !

Een heel mooi product ontvangen precies zoals ik het had verwacht, en mooi stevig ingepakt geleverd.

Geen verbeterpunten

Ik kan alleen maar positief zijn. Snelle levering, netjes verpakt. Schitterend resultaat

Door een ongelukje was er gelijk een stukje uit het kristallen hart. Ondanks dat all in chrystal hier geen schuld in had, kreeg ik een nieuw voor de helft van de prijs

Hele goede service ook als je met vragen kom doen ze hun best om dit mogelijk te maken. Hebben hierdoor een dierbare herinnering van onze kleinzoon

Zeer snelle levering

Ga zo Door

Paul

Geweldig!

Vooraf gevraagd of mijn foto (een ingescande oude foto van vroeger) geschikt was om 2D te laseren. Netjes antwoord gekregen dat het zeer goed mogelijk was. Belangrijker nog; het resultaat was... Vooraf gevraagd of mijn foto (een ingescande oude foto van vroeger) geschikt was om 2D te laseren. Netjes antwoord gekregen dat het zeer goed mogelijk was. Belangrijker nog; het resultaat was FANTASTISCH!

Dries lydia

Direct antwoord op vragen via mail

Ikzelf had de opdruk liever groter gehad deze is niet leesbaar op afstand? Zo spijtig!!

Mooi product.

e v doorn

Super snelle service en feedback.

ze geven een snelle feedback en status vd order.
bestelling snel en netjes verpakt/verzorgd geleverd.

nvt

Het is de eerste maal besteld dus nog geen ervaringen

Heel vlug me bestelling gekregen

Caroline Beets

Onze ervaring met u bedrijf is zeer goed. Nadat wij onze bestelling hadden aangeleverd is dit zeer snel bij ons geleverd.

Wij zijn zeer tevreden over deze snelle levering en het mooie...

Wij zijn zeer tevreden over deze snelle levering en het mooie resultaat.

het bedrijf is zeer klantvriendelijk, nadat wij een fout hadden gemaakt over het ophalen/afleveren van onze bestelling.
is dit na mailcontact meteen goed verwerkt zonder extra kosten.