Wim Barbier

Mooie producten en snelle levering!

Mooi product

Super! Prachtig gemaakt en super snelle levering!

Snelle levering en prachtig gemaakt

Zitten een paar krasjes op het kristal

De Pinnewaert

Deze firma is zeker een aanrader om uw foto in 3D in een glas te laseren. Heel goed gedaan.

Zeer snelle levering, de derde dag was het al geleverd (in België).
Mooi resultaat en mooie degelijke verpakking.
Zeer klantvriendelijk aan de telefoon.

De bijgeplaatste tekst mag groter zijn, deze is nogal klein in functie van de beschikbare plaats.
Indien de klant het lettertype zou kunnen kiezen zou dit zeker een meerwaarde zijn.

heb te weinig ervaring met deze site om een oordeel te geven

Janey

Een top bedrijf. Een echte aanrader om iets te bestellen.

Dat ik niet lang heb moeten wachten op mijn bestelling.

Het zal misschien handig zijn, als ik een bestelling kan volgen wanneer en hoe laat de bestelling aan komt.

Zeer snel en vakkundig

Snel reageren als er iets fout is gegaan met bijvoorbeeld het uploaden van de foto's

Inmiddels al 4x een waxinehouder besteld met 2D of 3D foto.

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Bij een waxinehouder met 3D foto, staat de onderkant van de foto iets scheef, waardoor het lijkt alsof de trui van de persoon op de foto naar voren staat.

Ik zag op de website niet dat...

Ik zag op de website niet dat jullie de achtergrond van de foto verwijderde, dus was ik hier zelf mee aan de slag gegaan. Bij de 2e bestelling kwam ik erachter dat ik dat niet zelf hoefde te doen. Misschien kunnen jullie dat wat duidelijker vermelden op de website.

Mark

Omdat de foto welke we wilden laten vereeuwigen ons erg dierbaar is, hebben wij goed rondgekeken naar waar wij dit wilden laten doen. Per mail, en later telefonisch, had ik contact met Dennis.... Omdat de foto welke we wilden laten vereeuwigen ons erg dierbaar is, hebben wij goed rondgekeken naar waar wij dit wilden laten doen. Per mail, en later telefonisch, had ik contact met Dennis. Uiterst vriendelijk en zonder enige garantie van verkoop bewerkte All-in Crystal de door mij per mail aangeleverde foto zodat we een indruk kregen van wat we als eindresultaat konden verwachten. Ons werd deskundig advies gegeven en opties bekeken. We kozen voor de 3d Blok 80. WAT EEN MOOI EINDRESULTAAT kregen wij enkele dagen later heel netjes verpakt thuis geleverd. In één woord: TOP !!!

Klantencontact en product!

Geen enkele. Zo hoort het te zijn!

M. van Schieveen

Overzichtelijke site, snelle communicatie bij vragen.

Snelle levering van een mooi product.

Rachell

Super! Product is heel erg mooi geworden en snelle levering
Top bedrijf en aardig personeel!

Snel mail contact