Nicole den Hollander

Aanrader!!

Wordt via de mail op de hoogte gehouden, snelle bezorging, zorgvuldig & mooi ingepakt en een resultaat waar ik super blij mee ben! Ga zo door dank jullie wel!

Petra

Zeer positief. Prachtig resultaat! Mijn schoonouders waren heel blij met hun aandenken!

Zeker wel de klantvriendelijkheid. Heb de bestelling gedaan vanuit de Verenigde Staten en heb het kristal direct naar de jarige moeten laten bezorgen dus ik was wat bezorgd over een aantal punten,... Zeker wel de klantvriendelijkheid. Heb de bestelling gedaan vanuit de Verenigde Staten en heb het kristal direct naar de jarige moeten laten bezorgen dus ik was wat bezorgd over een aantal punten, omdat ik het resultaat niet zelf in persoon kan zien. Was niet zeker of de foto van voldoende kwaliteit was om er een mooi 3D kristal van te maken, maar Dennis heeft via emails die zorgen weg kunnen halen en heeft ons op de hoogte gehouden met fotos van tussenresultaten en hoe het uiteindelijk is geworden in de verpakking met een briefje erbij. Echt super. Of zoals we het hier zouden zeggen: "All-in Crystal really goes the extra mile!" :)

Het is niet geheel duidelijk aan de afbeeldingen te zien wat het verschil is in de maten. Althans, voor mij leken de 80 en 130 exact hetzelfde. En soms ook een foto van een blok voor (bijvoorbeeld)... Het is niet geheel duidelijk aan de afbeeldingen te zien wat het verschil is in de maten. Althans, voor mij leken de 80 en 130 exact hetzelfde. En soms ook een foto van een blok voor (bijvoorbeeld) 2, waar een enkele persoon in zat. Maar met een rolmaat en wat inbeeldingsvermogen komen we er wel uit!

Een tip: als het aan de hand van een foto van het kristal zelf niet duidelijk gemaakt kan worden wat het formaat is, kan er gebruik gemaakt worden van een ander, alledaags object in beeld waar we het aan kunnen raden. Bijvoorbeeld, websites voor collectables zetten soms een appel naast het beeldje om een idee te krijgen van de dimensies. ;)

Blijf zo doorgaan!

gerard

Heeel erg goed

snel en heel mooi geleverd in een mooie doos.

misschien wat meer informatie over de afmetingen :)

Harold

Hele snelle levering! Ik was zelf een beetje huiverig over de foto maar overtreft al mijn verwachtingen!!
Een prachtige herinnering aan mijn dierbare vriend!!

Anna

Helemaal top!

Prima website, snelle reactie na mailcontact over leverdatum. Produkt zeer mooi, degelijk, en luxe verpakt. Ik zou anderen zeker aanraden om hier iets te bestellen. Niets negatiefs te melden.

Anita

Vriendelijk...snelle service.

Kan niets negatiefs opnoemen. Ben zeer tevreden

Maikel

Ik ben erg goed en snel geholpen en het eindresultaat is echt prachtig!

Snelle service
erg mooi product

Duidelijke website en snelle levering. Een super mooie herinnering in crystal. Zeker een aanrader!

Goed op de hoogte gehouden per mail
Onwijs mooie geschenkverpakking / bewaardoosje

A.C de Recht Gerritsen

Dit is niet volgens afspraak ik had een kubus besteld die op een kantje gezet kan worden
maar ik kreeg een vierkant blok hierdoor is de dame op de foto heel erg vertekend ze kijkt naar beneden ongeacht hoe je het blok zet
en dat heb je niet met een kubus ik heb ooit eerder zoiets laten maken en die was wel goed wil u mij A.U.B. een bericht terug sturen Maar ik ben vanaf morgenmiddag tot 3 December weg ik hoop dat het nog goed komt voor de kerst ik ben erg teleur gesteld Ik heb ook de betaling al weggestuurd per overschrijvingskaart

Dit was niet zoals was afgesproken

Vertekend beeld van de foto.s

Reactie All-in Crystal:

Wij vinden het spijtig te horen dat het kristal niet aan de verwachting voldoet. Het kristalmodel is echter weloverwogen gekozen. De gelaserde foto is altijd een kopie van de aangeleverde foto, aan... Wij vinden het spijtig te horen dat het kristal niet aan de verwachting voldoet. Het kristalmodel is echter weloverwogen gekozen. De gelaserde foto is altijd een kopie van de aangeleverde foto, aan de weergave veranderen wij niets.

Wat een fantastisch mooie herinnering aan mijn overleden moeder. Het 3d effect maakt dat je haar bijna aan kunt raken.

Uitstekende kwaliteit, vriendelijke en snelle reacties op vragen. Prachtig eindresultaat

Geen. Ga zo door!