Mevr. Kim Heyd

Prima, snel geleverd en prima prijs

Snel

Ik had een kortingsbon die helaas verlopen was. Het zou fijn zijn als er bij staat "verlopen" en niet "ongeldig" want ik dacht dat ik hem fout had ingetypt. Geen groot probleem hoor maar ik deel het... Ik had een kortingsbon die helaas verlopen was. Het zou fijn zijn als er bij staat "verlopen" en niet "ongeldig" want ik dacht dat ik hem fout had ingetypt. Geen groot probleem hoor maar ik deel het toch even

Mevr. Mirte Kouwenhoven

Snelle levering. Ongepast paar schoenen.

Nvt

Siem Teunissen

Prima product en snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding

Krystian Olejniczak

Heel er goed

Communicatie

Marjolein de Jonge

Mijn pakketje was kwijt geraakt in de post. Nadat ik dit had aangegeven, was er heel snel contact met Claudia die een onderzoek instelde. Als klant voelde ik me gehoord en handelde ze snel en... Mijn pakketje was kwijt geraakt in de post. Nadat ik dit had aangegeven, was er heel snel contact met Claudia die een onderzoek instelde. Als klant voelde ik me gehoord en handelde ze snel en adequaat. Zonder dat ik er zelf achteraan moest, hield ze me op de hoogte en zorgde ze ervoor dat ik binnen een week mijn pakketje alsnog kreeg. Super fijn!!

goede communicatie, goede schoenen

Sonja

Super

Ruim assortiment

Remco Hobbelen

Snelle levering en duidelijke communicatie

N.V.T.

Dhr. Richard van Esschoten

Snel geleverd. Helaas paste ik de schoenen niet. Retour was ook in een week afgehandeld.

Tomas de Hoog

Top, ook met retouren goed geregeld

Snelle levering, goed assortiment, retour heel easy

Ik vond het niet duidelijk dat mijn gekozen schoen blijkbaar heel klein viel. Ik had echt een volle maat groter nodig. Misschien dat het ergens gestaan heeft maar mij is het niet opgevallen.