Allclean

Uitstraling medewerkers
8.2/10
Prijs- en kwaliteitsverhouding
7.6/10

Wel een goede ervaring. Kan iets beter qua werkzaamheden en de grondigheid ervan.

Opmerkingen

Eerder wel problemen gehad/ miscommunicaties Zoals werkzaamheden die niet of slecht uitgevoerd worden. Maar klachten worden altijd netjes opgepakt en gecorrigeerd.

DQG Van Ginkeltuinspecialisten

Aardige mensen, prima werk

Joep van den Biggelaar / the real gym

Al meer dan 10 jaar werken we met volle tevredenheid met All Clean.

Opmerkingen

All Clean denkt met ons mee over periodieke reiniging en laat daarmee haar professionaliteit zien.

Stichting Logegebouw Amersfoort

Snelle reacties op wensen en voorstellen.

Opmerkingen

Persoonlijk contact met schoonmaker iet zo gemakkelijk

Professioneel schoongemaakte overkapping. Heel tevreden!

Doen al jaren diverse werkzaamheden , parket vloer, marmer kristalliseren, beglazing , hogedruk werkzaamheden , alles ziet er prima uit, nooit problemen gehad, snel respons als je belt, wij zijn... Doen al jaren diverse werkzaamheden , parket vloer, marmer kristalliseren, beglazing , hogedruk werkzaamheden , alles ziet er prima uit, nooit problemen gehad, snel respons als je belt, wij zijn dik tevreden.

Opmerkingen

Begrijp de negatieve reactie niet ?

Fijn bedrijf met snelle communicatie.

Opmerkingen

Feedback voor All Clean: blijf de kwaliteit van de schoonmakers hoog in het vaandel houden.

Burgy

Snel helder en duidelijk

Stadhuis utrecht
Wij wisten op gegeven moment niet meer of er nu wel of iemand was geweest voor bouwplaats schoonmaak (keten en sanitair)
Communiceren medewerker is prettig. Stadhuis utrecht
Communiceren medewerker is prettig.
Melden als hij er is en melden als hij / zijn weer weggaat en klaar is