Saskia

Je krijgt op alles een antwoord.

N.V.T.

Chanel

Super service en plus mooie haar. Ik ga vaker bestellen hier

Meer foto's van de kleuren

Pluid

Snel

Mevr Bal

Goed, snelle levering, en bij vragen gelijk een reactie terug

Nvt

Tessa

De haren zijn erg dun (absoluut geeb 0,8 gram), niet vol tot aan de punten, en plukken verschillen van dikte.

Kwaliteit van het haar verbeteren.

Bedankt voor een succesvolle aankoop

8-10👍

9-10👍

Claire

Goede kwaliteit snelle levering

Aschia Musa

Ik heb voor het eerst bij jullie haare bestelt normaal heb ik het haar van balmain maar ik kreeg de lengte er niet meer van dus mijn keuze naar jullie naar aanbeveling van mijn kapper. Ik moet... Ik heb voor het eerst bij jullie haare bestelt normaal heb ik het haar van balmain maar ik kreeg de lengte er niet meer van dus mijn keuze naar jullie naar aanbeveling van mijn kapper. Ik moet zeggen ik ben echt teleurgesteld de structuur van het haar is prima maar ik heb 55cm besteld kreeg 50cm en in de punte zijn ze heel dun ik heb ze er nu in zitten maar moet wel zeggen dat ik het heel erg jammer vindt en dat ik daarvoor 250euro moet betalen en om het haar zwaarder te maaken zijn er banen verlengt worden maar dat maakt het niet beter.
Ik draag al 10 jaar Extensions maar zo heb ik het nog nooit gehad heel jammer.

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste, bedankt voor uw reactie. Jammer te lezen dat u niet tevreden bent met het haar. U heeft gekozen voor Shri Ombré. Onze site geeft aan dat Shri 1 van onze dunnere bundels is. Het klopt dat de... Beste, bedankt voor uw reactie. Jammer te lezen dat u niet tevreden bent met het haar. U heeft gekozen voor Shri Ombré. Onze site geeft aan dat Shri 1 van onze dunnere bundels is. Het klopt dat de onderkant dun is, zo is deze bundel gemaakt en daar is de prijs ook naar. Alle informatie over dit product kunt u o.a. terugvinden onder 'Lees meer' en de 'verschillen tussen onze weaves'. Indien u 22'' inch heeft besteld, hoort u deze ook te ontvangen. Indien u een foutief product heeft ontvangen kunt u dit binnen 8 dagen aan ons kenbaar maken. Het product dient zich dan natuurlijk in originele staat te bevinden zodat wij dit kunnen ruilen voor u. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Groetjes

S van Dongen

Sneller levering. Supermooi haar!!

Margit

Snelle levering goede prijskwaliteit, zeer tevreden!

mooi haar en precies de kleur!!

geen!