Sofia rodriguez

In Één WOORD ",GEWELDIG "..
In Één WOORD ",GEWELDIG "..
SUPER VRIENDELIJK .HAD GEBELD OF HET MOGELIJK WAS BINNEN 2 DAGEN MIJN BESTELLING TE ONTVANGEN...VOLGENDE DAG DE BESTELLING KREEG IK DIE BINNEN. DAT IS PAS EEN GOEDE SERVICE. BEDANKT ❤😘

Kan niet beter

Super snele levering

Prima, snel verzonden

Snel verzonden geen problemen

prima

Desiree van den Oever

Ik heb een enorm goede ervaring met Alleenhaar.nl. De volgende keer bestel ik er ongetwijfeld weer. Ik heb een Brazilian loose weave besteld met losse clips erbij en kreeg het de volgende dag al... Ik heb een enorm goede ervaring met Alleenhaar.nl. De volgende keer bestel ik er ongetwijfeld weer. Ik heb een Brazilian loose weave besteld met losse clips erbij en kreeg het de volgende dag al binnen. Het haar is prachtig, mooi glanzend en zacht en dat blijft het ook na het wassen en dragen. Ik draai foam pappilotten in het haar en het worden prachtige glanzende krullen die goed blijven zitten.

Ook de clipjes zijn fijner dan de clipjes op mijn oude clip-in weave. Deze blijven beter zitten en ze zitten niet vervelend op mijn hoofd. Super!

Van te voren had ik nog gebruik gemaakt van de klantenservice en advies gevraagd via whats-app en telefonisch. Ook dat verliep naar tevredenheid en ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vele vragen.

Zeker een goed en betrouwbaar bedrijf!

Ben erg tevreden over de kwaliteit van mijn lace wig. Wat ik wel erg jammer vindt is dat de knopen niet gebleekt zijn. Nu moet ik dit zelf doen en hoop dat dit lukt😳

Snelle en discrete levering. Prijs kwaliteit verhouding prima!

Birgit de Vries

Supergoede service.
Bestelling was snel binnen en er werd goede info gegeven over de aflevering.

Wendy

Duidelijke website, en goede kwaliteit haar.
Zeer tevreden!

Snel geleverd, en de kleur klopte precies

Patty Goulooze

Prima, en heel snelle levering

Zeer snelle levering, zelfs als je op vrijdag besteld

Aangenaam en snel , haar voelt zacht is wat ik gevraagd heb .

Loulou Andersen

Slecht. Ik heb fantacy hair besteld maar heb een ander merk gekregen.

Ander merk ontvangen dan besteld

Opaturen wat op de website te koop staat.

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste mw, u heeft Fantasy Hair ontvangen in de nieuwe verpakking 'SilverFox Weave'. Wij hebben dit nog niet aangepast op de site. Excuses voor het ongemak! mvg AlleenHaar