Maaike

Hele snelle levering!
Hele snelle levering!
Topproducten! En klantenservice is top! Onlangs de overstap gemaakt, van Boozyshop naar 'Alleen haar'.. En het enige waar ik spijt van heb, is dat ik de overstap niet eerder heb gemaakt! Ik ben zeer tevreden!!

Snelle service!
Zowel qua levering als klantencontact.
Goede producten!

Geen!

Lijah

Ik had ghostbond besteld en het was de volgende dag al binnen !

Snelle levering en goede service

De verzendetails werden erg goed door gegeven

Alles goed

Erg tevreden met het eind resultaat.

Zacht en gezond haar. blijft lang mooi zitten en is makkelijk aan te brengen! Ook de kleur donker blond en licht blond past perfect bij mijn eigen haarkleur.

Omdat ik een beginner ben is het handig om op de site informatie te geven zoals een filmpje hoe de extensions er echt uitzien en hoe je ze gebruikt.

Zeer goede ervaring!

Whatsapp contact erg snel en behulpzaam! Goede interne communicatie.

Mag iets goedkoper. De haarstroken zijn erg smal en dun.

Top service! Alleen haar is prima te bereiken per telefoon en beantwoordt de mail binnen een half uur.
En iedereen is even aardig en behulpzaam !

Annemieke

Haarkleur was niet goed heb t terug gestuurd en kreeg netjes mijn geld terug . Het haar was ook super snel verzonden

Snelle levering snel geld terug

Amanda

Slecht heb mij bestelde pakketje nog steeds niet binnen.

Pakketjes op beloofde tijd bezorgen

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Volgens de tracking code 3SYLEK008956754 is uw pakket dinsdag 09-04-2019 afgeleverd om 11:24 uur. Indien dit niet het geval is horen wij dit graag van u. U kunt dan contact met ons opnemen. Mvg

Kirsten

Vind het haar bijzonder slecht

Bestellen gaat perfect

Had Het haar er 2 dagen inzitten nog niks mee gedaan en viel ontzettend uit waardoor k nu al met een dun bosje haar loop