Dora

Prima product snelle levering misschien sms wanneer het pakket ging geleverd worden

Mogelijkheid bieden om pakket in kialapunt te leveren

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
Onze pakketten worden altijd met een track&trace code bezorgd.
U krijgt een email met de track&trace code aan de hand waarvan u uw pakketje kunt volgen.
Wij...
Beste klant,
Onze pakketten worden altijd met een track&trace code bezorgd.
Wij adviseren u dan ook om uw mail in de gaten te houden.
Helaas hebben wij op dit moment geen sms service.
Het AlleenHaar Team

Ebru Karasakal

Ben er zeer tevreden over ook op site zelf was het niet moeilijk om te zoeke wat ik wou er was voldoende informatie en ging supersnel en betrouwbaar!!!

ben zeer tevreden en mijn bestelling kwam super snel aan

Iris

Patricia vdb

9/10 de

Zeer tevreden. Snelle levering en mooie kwaliteit haar

Goede kwaliteit, snelle levering

Als ik bijvoorbeeld tape-in extensions wil bestellen moet ik behoorlijk zoeken op de site. Ik ben niet in 1 of 2 clicks bij het gewenste product. Behoorlijk doorklikken dus.

Marjolein

Ik heb 2 weken geleden bij jullie matten besteld ik heb ze er bijna een week in zitten ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de kwaliteit van het haar een echte aanrader voor een goeie prijs

Snelle levering binnen 1 werkdag. Top!

Snelle levering binnen 1 werkdag. Top!

Goed, wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en retour zending. Wacht alleen nog steeds op mijn terug betaling.

Raisa klein

Snel, hele goeie kwaliteit van het product, vriendelijk, beetje een onduidelijke website.

Het haar dat ik heb besteld is mooier dan oo de foto. Meestal is dat andersom.

Ik moest lang zoeken op de website naar Weave in haar. Er word vooral blank haar klip ins en extensions gepromoot.

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
U geeft aan dat u lang moest zoeken op de website naar weave haar. U mag ons in dit geval uiteraard ook telefonisch contacten. Bel daarvoor met onderstaand telefoonnummer:
070-3803932.
Mailen mag ook altijd: info@alleenhaar.nl
Het AlleenHaar Team