Haar besteld wat niet na wens was. mocht niet terug gestuurd worden omdat ik iets los had gemaakt. Ik kon nergens duidelijk vinden dat ik dit niet mocht los maken.

?

?

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
Vervelend voor je dat je niet eerst onze ruil en retourvoorwaarden hebt gelezen.
Dit is duidelijk terug te vinden op onze website onder veelgestelde vragen/klantenservice....
Beste klant,
Er is je ook telefonisch uitgelegd wat de reden is van de verzegeling. De verzegeling was verbroken/losgemaakt en het haar was gedragen. Om die reden kunnen we het helaas niet terugnemen.
Wellicht is het een idee om voor de volgende keer in onze showroom langs te komen om de kleur van de extensins te bepalen. Wij helpen je hier graag bij.
Mochten er onduidelijkheden zijn horen we het graag!
AlleenHaar

Tshidie de Geus

They have good quality products.

Uitstekend

heb ik niet

Wyckmans Nikki

Zeer tevreden over alles

zeer voordelige prijzen

jeannette

Dat ik haar extensions heeft bestelt , ik ben daar heel tevreden mee.

dat het zeker klopt , de info die bij het product staat

Klant vriendelijk . goede service. mooi haar.

Mijn ervaring is heel positief, het is een geluk dat ik deze website heb gevonden.
kwaliteit is hoog en de prijs laag zo moet het zijn.

Alles verliep naar mijn wens en dat is niet altijd vanzelfsprekend.

nvt

Kaylee

Super tevreden , steeds pakketjes ontvangen de dag na bestelling!

sa Vd boom

Super goed

Toch informatie er bij te zetten dat bij de microringetjes nikkel in verwerkt is dat kan erge alergische reactie van komen

Ja jammer dat het niet vermeld is van de nikkel heb erge alergische reactie waardoor ik nu niks met de haren en ringetjes kan dus weggegooid geld

v Oudheusden

Voorheen bestelde ik ergens anders maar na meerdere positieve reacties te hebben gehoord en gelezen heb ik mijn wave besteld. de levering was de volgende dag. ik had als extra opmerking vermeld het... Voorheen bestelde ik ergens anders maar na meerdere positieve reacties te hebben gehoord en gelezen heb ik mijn wave besteld. de levering was de volgende dag. ik had als extra opmerking vermeld het bij onze buren afgeleverd mag worden (aangezien er geen tijd bekend was) maar omdat het aangetekend verstuurd word en er op de zending stond alleen afgeven op huisadres had ik mijn zending misgelopen en moest er 2 dagen op wachten. ik vond de kleur lichter uitvallen dan op de kleurenkaart. de Wave is deze week gezet dus over de kwaliteit kan ik nog niks vermelden.

vriendelijk, overzichtelijke website.

weinig aanbiedingen, kortingsbonnen als klanten hebben besteld, verzendkosten vond ik belachelijk deze betaald moest worden door de klant het is immers een groot bedrag wat je betaald.