Maureen Scheffers

Ik heb een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Ik bestel er al 5 jaar mijn producten! In 1 woord TOP!

Heel goed

De snelheid van levering, de goede kwaliteit haar en de prijs/kwalileitsverhouding.

Rilana

Mooie exstensions. Super snelle levering
Mooie exstensions. Super snelle levering
Alleen jammer dat ik exstensions bestelt had die volgens de site voorradig waren. bleek dat die er niet waren en ik tegen meerprijs andere moest nemen!

jolanda

Snelle service en goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik had een foutieve bestelling geplaatst en per email verzocht om de bestelling te corrigeren. Onmiddellijk heb ik een telefoontje gekregen en is... Snelle service en goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik had een foutieve bestelling geplaatst en per email verzocht om de bestelling te corrigeren. Onmiddellijk heb ik een telefoontje gekregen en is de bestelling kostenloos gewijzigd in de juiste bestelling. Het bedrag wat door mij teveel was voldaan is ook vrijwel direct na levering van mijn bestelling terug op mijn rekening gestort. Chapeau!!!

klantgerichtheid en service

Wellicht zinvol om het gewicht van de extensions erbij te vermelden op de website.

Gilly algoet

Zeer goed

Zeer klantvriendelijk

Meer uitleg over de extensions en lengte van het haar

Snelle en correcte levering van prima product. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Super, goed geholpen met het kiezen van de juiste kleur. Zending binnen 1 dag binnen & nu super blij met extensions die perfect bij mijn haarkleur passen.

-Haarkleuranalyse (telefonisch)
- Snelle levering

nvdoorn

Hele goeie service perfekte kwaliteit produkten .nette klanteservice

perfekte klantvriendelijkheid super goed haar en perfekt oplossen van problemen van post nl .
dus ik ben nieuwe klant en ben zeer tevreden

kan niet beter dikke 10

Goed alleen MN extensions pluizen heel erg en dat vind ik heel jammer

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant, vervelend dat het product pluizig is. Heb je al eens geprobeerd om een masker of conditioner met een siliconenbasis te gebruiken (bv onze Awesome Conditioner/ Refreshing Treatment)? Je... Beste klant, vervelend dat het product pluizig is. Heb je al eens geprobeerd om een masker of conditioner met een siliconenbasis te gebruiken (bv onze Awesome Conditioner/ Refreshing Treatment)? Je kan het masker een tijdje erin laten, uitspoelen en het proces 2 a 3x herhalen. Je kan het ook de hele nacht laten staan. Hierna hoort het haar weer zacht aan te voelen. Met vriendelijke groet, AlleenHaar