ingrid mac nack

Heel goed

prima

Sabryna

Geweldig!

Super snelle levering ! En goede qualiteit haar voor een goede prijs ! In een woord TOP!

Ik heb clip in extensions besteld. Levering is snel, kleuren zijn wat moeilijk te beoordelen via de plaatjes daardoor heb ik 2 kleuren besteld. 1 kleur was perfect dus heb ik de andere terug... Ik heb clip in extensions besteld. Levering is snel, kleuren zijn wat moeilijk te beoordelen via de plaatjes daardoor heb ik 2 kleuren besteld. 1 kleur was perfect dus heb ik de andere terug gestuurd. Is makkelijk gegaan en het bedrag stond al snel weer terug gestort op de rekening. Ik ben er erg blij mee, goede kwaliteit haar!

Misschien de kleuren van de matten groter zodat het duidelijker is

Heel blij mee, al heel lang!

Heel blij met snelheid

Misschien iets meer voorbeelden van kleuradvies e.d.

marjolijn van dam

Top! Snelle levering en goed haar. ik miste wel de beoordeling of het remy aa kwaliteit of minder was.

claudia

Heel tevreden met me klip in extensions zijn super zacht en heel makkelijk in te zitten
eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en ga zeker vaker bij jullie bestellen
heb het ook aan...
heb het ook aan me vriendinnen laten weten dus die zullen ook 1 deze dagen een bestelling plaatsen

Antje Schneider

Supergoed!!Hele snelle levering en goed mooi haar voor een goede prijs!!Zeer tevreden klant al een aantal jaren .Dikke duim!!

A kwaliteit hairextensions en super snel de volgende dag geleverd (hairextensions blijven tot 4 maanden zitten)

G

Heb al een paar keer wat besteld en ben zeer tevreden over de producten en vlotte leveringen.

Snelle levering en mooi zacht haar.

N koole van lieshout

Prima bedrijf

Snel geleverd en kwaliteit haar is super.