Marcelle

De levering is erg goed en heel snel ook doe boekjes die je erbij krijgt advies is goed de haren kunnen beter na 2 weken merk je wel meteen

de levering en de informatie wat bij de fotos erbij staat

BlackPearl (schack kwizera)

Goede ervaring. Goeie kwaliteit van haar. Zou een groter publiek kunnen bereiken door andere soorten inweave technieken te tonen. Denk dat er weinig Afrikaanse vrouwen hun extensions zo insteken... Goede ervaring. Goeie kwaliteit van haar. Zou een groter publiek kunnen bereiken door andere soorten inweave technieken te tonen. Denk dat er weinig Afrikaanse vrouwen hun extensions zo insteken zoals bij jullie op de site. Ik heb trouwens een Youtube kanaal en praat graag over haar enzo en doe soms reviews over haar. Denk dat ik over mijn bestelling iets ga maken want ik ben overal tevreden. Mijn youtube kanaal is BlackPearl (schack kwizera).

Snelle levering. Kwaliteit van het haar is heel goed.

Verpakking is nogal minimalistisch. Geen uitleg over het haar bij de verpakking. Toen ik het pakketje kreeg was ik bang dat ik mij had laten inluizen.

Hallo allemaal! Ik heb een week geleden Clip-in extensions besteld. De mensen van TNT stonden binnen 2 dagen bij me aan de deur. Super snelle levering dus! Ook zijn de extensions super zacht en van... Hallo allemaal! Ik heb een week geleden Clip-in extensions besteld. De mensen van TNT stonden binnen 2 dagen bij me aan de deur. Super snelle levering dus! Ook zijn de extensions super zacht en van goede kwaliteit.

Ik open in april in Antwerpen een salon... Daarom heb ik enkele keren jullie product willen proberen 2 x van de 3 is de levering dagen telaat gekomen waardoor ik 2 van de 3 klanten niet meer heb... Ik open in april in Antwerpen een salon... Daarom heb ik enkele keren jullie product willen proberen 2 x van de 3 is de levering dagen telaat gekomen waardoor ik 2 van de 3 klanten niet meer heb terug zien komen...

De producten zelf zijn top! Maar bij de 2 voorvallen zijn er product pakketten beloofd die nooit zijn toegekomen

Zeg niets wat jullie niet nakomen en de periode van verzending moet verlengd vermeld worden

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
Vervelend om te horen dat de producten te laat zijn aangekomen.
Normaal gesproken worden leveringen door PostNL de volgende werkdag bezorgd.
Sommige plekken worden niet op...
Beste klant,
Vervelend om te horen dat de producten te laat zijn aangekomen.
Normaal gesproken worden leveringen door PostNL de volgende werkdag bezorgd.
Sommige plekken worden niet op zaterdag geleverd. Op maandag is bezorgen ook uitgesloten (tenzij het een 2e poging is).
Ligt het niet hieraan, kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Wij kunnen dan achterhalen waarom de pakketjes te laat zijn.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
AlleenHaar

Vangeel Jolien

Zeer tevreden.

Goede prijzen en goede kwaliteit van haar. Snelle levering.

Femke

Supersnelle verzending en echt prachtig haar!

M.E Bekkers-Beumkes

Al jaren lang een zeer tevreden klant! Zeer snelle levering, producten van uitstekende kwaliteit en prijs verhouding goed.

De extensions zijn van zeer goede kwaliteit. Prijsverhouding is mooi en iedere keer is de levering super snel.

Sommige plukken van de hairextensions kunnen iets voller.

de boer

Uitstekend

nee

nee

Stylishe

De verpakking van de verzending was open geweest. Opnieuw dicht gemaakt door de post nl maar toch enkele beschadigingen aan de producten. Misschien een idee om de verpakkingingsmateriaal wat... De verpakking van de verzending was open geweest. Opnieuw dicht gemaakt door de post nl maar toch enkele beschadigingen aan de producten. Misschien een idee om de verpakkingingsmateriaal wat steviger te maken.

Erg goed, vriendelijke telefonisten