Tom

Snel en goed contact

Klantgericht

Henk

Eindelijk weer een transparant bedrijf met super producten. Goede informatie en schappelijke prijzen.

Informatie en prijs

Sjarhan

Impregneer 102: kwaliteit van het product is goed, maar is pas 3 dagen later verzonden ipv
22.00 zelfde dag verzonden.

Zeer makkelijk te verwerken, het lijkt alsof je water aan het rollen ben op het hout (dus snel klaar)

Th.J.G. Frederiks

Zeer goed

Op tijd geleverd en netjes verpakt.

Patries Klijs

Wel iets langer moeten wachten op het product, volgende dag geleverd, was in werkelijkheid 2 dagen later. Product lijkt goed, dat kun je pas na een tijdje beoordelen.

Makkelijk aan te brengen en water loopt inderdaad zo van het blad af wat behandeld is.

Beste Patries,
Beste Patries,
Wij vinden het erg vervelend dat het wat langer heeft geduurd, door de Corona Crisis heeft PostNL het momenteel erg druk. Wij kunnen hier helaas niets aan doen. Op onze website staat overal aangegeven dat er rekening moet worden gehouden met een iets langere levertijd. Wij hopen dat onze producten u goed bevallen. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.
Allesimpregneren.nl

Gerard Kwant

Nog geen ervaring eerste bestelling duurde beetje lang voor levering op voorraad.

nb

Online

Snel in huis

Beste Heer van der Lee,
Beste Heer van der Lee,
Graag komen wij met u in contact op te kijken hoe wij onze service nog verder kunnen verbeteren. Ik zie dat u ons een 6 heeft gegeven, we willen graag weten waarom. Zou u met ons contact kunnen opnemen via info@allesimpregneren.nl?
Alvast bedankt, groeten allesimpregneren.nl

Jan de Jager

(Bewerkt)

Klantvriendelijk en snelle reactie op vragen

klantvriendelijk afhandeling van bestellingen en vragen

Frank Bais

Duidelijke uitleg betreft werking
Zeer goed product ben er zeer content mee

Bernice Blom

Duidelijke site, artikel snel verzonden