P. Gal /Expansor Nederland

Bedankt voor je review!

Rudy van dijk

Goede ervarinf

Reactie AllesVoorLassen.nl:

Bedankt voor je beoordeling!

WE Solution

Snelle reactie en directe levering

Reactie AllesVoorLassen.nl:

Dankjewel voor je beoordeling!

Timon Kromwijk

Late levering, 1,5 week vertraagd,
Zonder bericht of overleg is het lasapparaat voor de voordeur aan de openbare weg neergezet.

Beste Timon,
Beste Timon,
Vervelend dat je je eerste bestelling niet goed hebt ervaren bij ons. Helaas is het inderdaad niet goed gegaan bij je bestelling, zowel de levering van DHL als de verzenddatum van ons.
Dit is niet waar wij voor staan, wij gaan voor 100% klanttevredenheid en willen het graag met je goed maken. Ik heb je ook geprobeerd te whatsappen maar krijg daar helaas geen reactie op, daarom maar via deze manier, ik wil je daarom 5% korting aanbieden bij je volgende bestelling, dan zal ik er persoonlijk voor zorgen dat jij je order netjes ontvangt zodat je ook ervaart waarom klanten ons met een 9,2 beoordelen. Zodra je je volgende bestelling in goede staat hebt ontvangen, zou ik je willen vragen om je beoordeling te herzien.
Wat vind je van dit idee?
Ik hoor het graag!
Menno

Standaar

Uitstekend geholpen, snelle levering

Bedankt voor je review!

Kees van Gelder

Vriendelijk, kennis van zaken en scherpe prijzen!
(aanvankelijk ging er iets mis met de bestelling maar dat werd door het bedrijf snel en goed opgelost)

Reactie AllesVoorLassen.nl:

Dankjewel voor je beoordeling!

Roels construct

Goede service

Reactie AllesVoorLassen.nl:

Bedankt voor je beoordeling!