Kees Veld

Ik had het zaad snel in huis na een week zag ik al dat het uit de grond kwam

Goede zaden

Gaat zo door

Liesbeth Leurdijk

Prettig, gemakkelijk, snel, eenvoudig

snelle levering, gemak bij betalen, goeie foto's

ga zo door

Iris Matla

Doos vergeet me nietjes gekocht en gemaild of de bestelling wel goed was gekomen, want geen bevestigingsmail ontvangen. Zelfs in het pinksterweekend werd mijn mail beantwoord en is het pakket na... Doos vergeet me nietjes gekocht en gemaild of de bestelling wel goed was gekomen, want geen bevestigingsmail ontvangen. Zelfs in het pinksterweekend werd mijn mail beantwoord en is het pakket na Pinksteren direct verzonden. Helaas was er één potje gebroken, maar dat kan gebeuren tijdens de verzending.

Ja, de vriendelijke en snelle reactie. Ik kreeg nog een zakje zaad bij mijn bestelling, dat is altijd leuk zo'n kleine attentie...

Nee hoor.... (misschien alleen checken hoe het zit met de verzending en ontvangst bij klanten van de bevestigingsmail??)

Robert

Prettig bedrijf

Zeer veel keuze ook meer dan alleen zaden

Karin Braun

Was de eerste keer dat ik iets bij jullie bestelde en kreeg een mailtje dat het pakketje was afgegeven bij postnl. dit bleek later( door te wachten en toen te gaan bellen) niet zo te zijn en ben dus... Was de eerste keer dat ik iets bij jullie bestelde en kreeg een mailtje dat het pakketje was afgegeven bij postnl. dit bleek later( door te wachten en toen te gaan bellen) niet zo te zijn en ben dus op de verkeerde dag thuis gebleven. dit was wel jammer. een dag later toch het pakketje in ontvangst kunnen nemen.

zat wel mooi en goed verpakt.

pas mailtje sturen als het pakketje daadwerkelijk is afgegeven.

Mia Driessen

Bestelling is goed aangenomen en prima verstuurd. Snelle levering

Snelle levering, prima verpakt. mooie attentie..

n.v.t.

Jan Steeg

Nette levering

M Heideman

Snelle service

Snelle service

Eit Brouwer

Super

Normale prijzen en heel veel keuze.

Hopman

Verpakking.