1939 beoordelingen

Gewoon geleverd, zoals gevraagd

Kan er op aan, zelfs 1 minuut voor 21.00uur

dominique Camps

Een correcte levering

Tevens snel ter plaatse, zeer tevreden

Desiree Van Piggelen

Zeer snelle levering

Cherandy

Ongekend goed. Waterfilter is overal uitverkocht en deze legends hebben het gewoon. Dan ook nog voor 21:00 bestellen morgen in huis met ma pampang!!

Allus

R. Gutmanis

Fijne site met leuke, handige en nuttige producten

goede, duidelijke productbeschrijvingen, ruime keuze en snelle levering

Jolanda van Dalen

Prima ervaring. Helder en duidelijk in het geven van (telefonische en digitale) informatie en adviezen. Snelle afhandeling toen ik een product wilde ruilen. Voelde zeer vertrouwd. En ik ben heel... Prima ervaring. Helder en duidelijk in het geven van (telefonische en digitale) informatie en adviezen. Snelle afhandeling toen ik een product wilde ruilen. Voelde zeer vertrouwd. En ik ben heel blij met mijn Big Berkey waterfilter. Fantastisch drinkwater. Goede info beschikbaar om hem startklaar te maken. En snelle bezorging. Dus ik kan niet anders zeggen dan: heel blij mee!

Respectvolle aandacht voor vragen. Snelle service. Goede producten!

Gerard Cornelisse

Voor de tweede keer besteld bij dit bedrijf echter weer een massa producten niet op voorraad.
Voor de vegetariër is dit helemaal een probleem, kan er niet wat meer voorraad aangehouden worden voor zulke prijzen.
Zo doorgaan kost omzet en vertrekkende klanten.

Zeer snelle levering, blanco verpakking

Sjoekie de Zwart

Mijn ervaring is zeer goed. Ik kon bellen, zonder een poos in de rij gezet te worden en steeds verwijzing op verwijzing te krijgen.

snelle levering en goede service

Thibaud

Snel discreet