1939 beoordelingen

1939 Reviews

Hilmar Hoffmann

Volle empfehlung

5 Sterne. Schnelle lieferung. Zuviel bezahltes Porto würde ruckzuck rückerstattet.

Jelmar de Vries

Goed. Alle bestelling kwamen goed aan.

Goede levering.

Tania Dassonville

Gemakkelijk website.

Heel vlotte levering.

L. Hage

Heel goed, mooi product ontvangen

Kwaliteit en goede verzending

maya

Aankoop Berkey waterfilter

hoewel bij dit bedrijf dit waterfilter wel wat duurder, was deze toch op voorraad (elders uitverkocht).
Goede communicatie, snelle levering.

CRD

Snelle en correcte levering

Snelle levering , correcte prijs , goede communicatie

R Feringa

Snelle , accurate service , vriendelijk personeel

zorgvuldigheid en de kwaliteit h product

Roy

Bestelling netjes en op tijd binnen gekregen ?

Bestelling was goed verpakt

Usmany caw

Na het bestellen van het artikel bleek dat de levertijd tot 3 weken kon duren. Dit was te lezen voor de aankoop, maar dat was mij niet opgevallen. Dit viel mij tegen totdat ongeveer 3 dagen na de... Na het bestellen van het artikel bleek dat de levertijd tot 3 weken kon duren. Dit was te lezen voor de aankoop, maar dat was mij niet opgevallen. Dit viel mij tegen totdat ongeveer 3 dagen na de bestelling het artikel werd afgeleverd.

Snelle levering en ik ben zeer tevreden met het artikel.

Simone

Soepel verlopen. Goede beschrijvingen van producten. Maken hun afspraken na: (indien op voorraad) voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis. Voor mij was dat al om 9:15. Netjes! En een fijn... Soepel verlopen. Goede beschrijvingen van producten. Maken hun afspraken na: (indien op voorraad) voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis. Voor mij was dat al om 9:15. Netjes! En een fijn uitgebreid en goed beschreven assortiment.

Overzichtelijk, concreet, duidelijk, snel, uitgebreid aanbod.