1939 Reviews
Snelle levering. Prima website.
Producten op voorraad en volgende dag in huis. Klinkt logisch maar andere bedrijven hadden dit niet.
Wat een supersnelle levering. Want op hun site stond dat het langer ging duren.
Maar was zeer blij dat het de volgende dag al geleverd werd. Alles netjes verpakt.
Overzichtelijk qua prijsopbouw berkey filter
Deze webshop staat voor mij nr1 hier heb ik echt ervaren vandaag besteld morgen in huis top Zou zeggen hou het zo want wat ik vandaag besteld hebt wil ik eingelijk morgen echt zien,
Dit bedrijf doet echt wat het beloofd de consument tegemoet komen,
Overzichtelijke website, snelle levering en goede producten.
Vooral de snele levering
Goede service! Degelijk verpakt, snelle levering en erg tevreden met het product.
Een iets uitgebreidere gebruiksaanwijzing zou fijn zijn als deze erbij was geleverd. Online is er qua...
Communicatie. Product. Prijs
Nadat ik de bestelling had gedaan kreeg ik 2 bevestigingen waar ik van schrok omdat ik dacht dat ik per ongeluk 2 apparaten had besteld.....maar gelijk gemaild dat ik maar 1 exemplaar wilde kreeg ik...
Duidelijke informatie.
Ben zeer tevreden neten levering en duidelijke informatie ook over de mail hellemaal tevreden ook met het producht zelf en hoe hij werd geleverd.
Dat er duidelijk staat in welke staat het pakje moet aankomen en anders niet aan nemen
Heb een artikel bested en levering was snel. binnen twee werkdagen had ik het in huis
De website is prima en overzichtelijk
goede website
prima producten
snelle levering
Ik stond voor de aanschaf van een prijzig artikel en wilde zeker weten dat ik de juiste keuze zou maken. Ik heb gebeld voor informatie en ben toen echt heel goed geholpen. Heel tevreden!
Support is top!