1942 beoordelingen

1942 Reviews

Zeer vlugge levering en geen verzendingskosten

Caroline

Super snelle en zorgvuldige service!

Persoonlijk, attent en snel

Zeer goede ervaringen, snelle levering en er was een klein probleempje aan mijn kant en dit is door allprepare uitstekend op gelost.

sterke service

Bart Van Der Schueren

Uitstekende ervaring , in de toekomst zal ik zeker dit bedrijf nog bezoeken

De keuze is beperkt , maar de producten die aangeboden worden zijn van sterke kwaliteit !!!

Silvester

De Travel Berkey aangeschaft. Snelle levering.

Telefonisch goed bereikbaar,, er is ruimte voor feedback.

Telefonisch goed bereikbaar,, er is ruimte voor feedback.

Wacht nog op een afdekplug en inforamatie over de garantie termijn, over de service kan ik nog geen oordeel neer schrijven.

Niels

Super goede service! Kreeg zelfs een foto toegestuurd van mijn pakket terwijl het werd ingepakt. Het mail contact wel snel en duidelijk. Tevens zat er in een van de mails een directe link naar... Super goede service! Kreeg zelfs een foto toegestuurd van mijn pakket terwijl het werd ingepakt. Het mail contact wel snel en duidelijk. Tevens zat er in een van de mails een directe link naar post.nl zodat ik mijn pakket kon volgen. Bij andere bestellingen via internet had ik dit nog niet meegemaakt. Dan moest ik zelf de code invoeren voor de track en trace.

Directe link naar post.nl als pakket is verstuurd

Zeer correct en snelle service

Taxi 35

(Bewerkt)