1939 beoordelingen

1939 Reviews

Jet van der Graaf

Kraantje lekte en er zaten twee rubberringetjes niet bijgeleverd. Deze had ik zelf in huis, dus geen probleem. Het kraantje (plastic) lekte zelf ook. Na een telefoontje kreeg ik een nieuw roest... Kraantje lekte en er zaten twee rubberringetjes niet bijgeleverd. Deze had ik zelf in huis, dus geen probleem. Het kraantje (plastic) lekte zelf ook. Na een telefoontje kreeg ik een nieuw roest vrij kraantje zonder bijbetalen. Ik heb een prima profijt staan.

Snelle levering, goede klanten service. Top

Daniëlle

Goede service

Gemma Tielen

Snel besteld, snel geleverd

joseph

Het besteld artikel werkte niet perfect. Na telefonisch contact met Robin werd er s’anderdaags al een ander nieuw apparaat geleverd, nog voordat het eerste teruggestuurd was.

Snel telefonisch bereikbaar zonder “toets 1 toets 3” enz.

Tanja van den Bosch

Alle producten die ik heb besteld zijn tot mijn tevredenheid. Dank u wel

A W

Top

snel en service gericht

C Dammers

Twee keer iets besteld. Duidelijk site en snel geleverd

Goed product foto's en beschrijving

Emile Swinkels

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending!

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending!

Anel Smit

Heel foed

Netheid

Roelien Dijkhuis

De medewerker Robin van Gestel heeft mij goed geholpen. Probleem opgelost. Mijn eigen actieve inbreng was mede probleemoplossend, dat werd gewaardeerd en beloond. Eerste medewerker besefte niet wat... De medewerker Robin van Gestel heeft mij goed geholpen. Probleem opgelost. Mijn eigen actieve inbreng was mede probleemoplossend, dat werd gewaardeerd en beloond. Eerste medewerker besefte niet wat er speelde, de tweede, Robin van Gestel onderkende het gelukkig goed.

Suggestie: Niet te snel standaardoplossing geven (kosten post voor Berkey), even doordenken. Ik hoop dat Berkey in de toekomst geen rubber meer in kraantje doet maar siliconen. Ik hoop dat deze... Suggestie: Niet te snel standaardoplossing geven (kosten post voor Berkey), even doordenken. Ik hoop dat Berkey in de toekomst geen rubber meer in kraantje doet maar siliconen. Ik hoop dat deze feedback ook bij Berkey terecht komt, want rubber was grote anticlimax bij aankoop. Sterke punt: Direct actie ondernomen en service geleverd toen het helder werd.