9.6/10

Allard

Mijn ervaring is echt meer dan goed. Ik ben vanzelf erg perfectionistisch, soms zelfs tot het autistische aan. Maar bij het inhuren van Allround DJ Service maak ik me nooit druk. Dit is al de... Mijn ervaring is echt meer dan goed. Ik ben vanzelf erg perfectionistisch, soms zelfs tot het autistische aan. Maar bij het inhuren van Allround DJ Service maak ik me nooit druk. Dit is al de derde keer dat ik Allround DJ Service inhuur en het is altijd helemaal goed. Het voorgesprek was heel erg prettig en er werd door Dick heel erg goed meegedacht. Hij gaf aan welke licht- en geluidspakket het beste bij mijn feest paste. En nu hoor ik u als lezer denken "dit zal wel het duurste pakket zijn geweest". Nee Allround DJ Service gaf heel duidelijk wat hij dacht dat het beste bij mijn feest zou passen en gaf hier ook goede redenen voor. Het organiseren van een feest geeft een hoop leuke momenten maar ook een hele hoop stress. Allround DJ Service neemt deze stress volledig weg met zijn perfecte service. Je kan bij hem duidelijk aangeven van welke muziekstijl je houd en welke stijlen absoluut niet gedraaid dienen te worden. "Uw vraagt wij draaien" is een motto die letterlijk en figuurlijk bij Allround DJ Service past. Helemaal top!

Perfecte apparatuur, leeft zich goed in, in de wensen en de behoefte van de klant en maakt je feest helemaal compleet.

Niet.

Alessie

Wij hebben Allround DJ Service ingehuurd op onze bruiloft voor het feest s avonds. Het was een goed feest en zowel wij als de gasten hebben zich heel goed vermaakt. Maar wij hebben expliciet ook... Wij hebben Allround DJ Service ingehuurd op onze bruiloft voor het feest s avonds. Het was een goed feest en zowel wij als de gasten hebben zich heel goed vermaakt. Maar wij hebben expliciet ook muziek aangegeven die we liever niet wilde horen en deze muziek werd desondanks veel gedraaid.

Mooie drive in show die er professioneel uitziet. De dj's zijn leuke en enthousiaste mensen.

We hebben niet het gevoel dat onze muziekwensen goed zijn vertaald naar de selectie die op de avond zelf werd gedraaid.

Valentijn & Leonie

Wij hebben Allround-dj ervaren als zeer boven verwachting het was niet normaal, we hadden gehoopt dat de hele vloer los zou gaan maar we waren iets meer dan een half uur bezig en de vloer is niet... Wij hebben Allround-dj ervaren als zeer boven verwachting het was niet normaal, we hadden gehoopt dat de hele vloer los zou gaan maar we waren iets meer dan een half uur bezig en de vloer is niet meer leeg geweest iedereen ging los zelfs oma stond tot 1 uur op de dansvloer.
een stelletje heeft gelijk gevraagd wie de DJ was want die moesten zij ook hebben op hun bruiloft, kan maar 1 ding zeggen Allround-dj helemaal top :)

Luistert goed naar de wensen van het bruidspaar.

Pauline

We hebben een onvergetelijk bruiloftsfeest gehad mede dankzij Daniel van Allround DJ service. Hij voelde de muziekkeuze van de gasten heel goed aan waardoor de dansvloer de hele avond gevuld was!

Nick

Goede betaalbare DJ welke meedenkt met de wensen.

Onze DJ Daniël heeft goed aangevoeld wat de sfeer was op de dansvloer en de muziek keuze hierop aangepast.

Helemaal niet. Ga zo door. Jullie hebben een top feestavond verzorgt op onze bruiloft!

Geweldig swingenda dag gehad met DJ Dick

Kundig en rustig

Hij heeft alles goed gedaan

Renate

Contact was prettig en dj deed het leuk!

De DJ kreeg de mensen op de dansvloer.

Er was onduidelijkheid over de openingsdans terwijl er over gemaild was en een paar keer over gebeld. Dit zorgde wel voor extra stress.

Wij hadden ook een top 10 met liedjes de we...

Wij hadden ook een top 10 met liedjes de we graag wilden maar dat is denk ik niet doorgekomen.

Verder was het een prima feest en we hebben lekker gedanst.

Bruiloft. Geweldige geregeld en leuke muziek. Ze waren echt enthousiast en lieten iedereen mee dansen en springen. Was echt een geweldige ervaring.

De medewerkers zijn echt gezellig en maken er een leuk feestje van.

Niet echt. Ik ben zeer tevreden met de diensten die zij geleverd hebben. Tip is ga vooral zo door.

Jelte

Op 2 juni 2017 heeft Allround DJ service gedraaid op onze trouwdag. De communicatie is super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Op de dag zelf heeft DJ Quinten gedraaid die de sfeer... Op 2 juni 2017 heeft Allround DJ service gedraaid op onze trouwdag. De communicatie is super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Op de dag zelf heeft DJ Quinten gedraaid die de sfeer goed aanvoelde en iedereen op de dansvloer kreeg. We hebben door Allround DJ Service echt een zeer geslaagde avond gehad.

Persoonlijk en goed contact.
Snelle reactie op vragen.
Afspraken worden nageleefd.
De sfeer wordt tijdens het feest goed aangevoeld.
Iedereen kon verzoeknummers aanvragen en...
Persoonlijk en goed contact.
Snelle reactie op vragen.
Afspraken worden nageleefd.
De sfeer wordt tijdens het feest goed aangevoeld.
Iedereen kon verzoeknummers aanvragen en die werden ook gedraaid.

Martijn

De DJ was voor ons een belangrijk onderdeel om onze bruiloft goed en feestelijk af te sluiten. We wilden absoluut geen saai feest en het mocht van ons best wel knallen, gelukkig was dat voor... De DJ was voor ons een belangrijk onderdeel om onze bruiloft goed en feestelijk af te sluiten. We wilden absoluut geen saai feest en het mocht van ons best wel knallen, gelukkig was dat voor Allround DJ Service geen probleem. Stevig geluid en een hele vette lichtshow. Deze mannen doen de dingen met passie en dat maakte de avond perfect. Bedankt!