Goeie ervaring met dames achter de balie, slechte ervaring met de wc die naar urine stonk
Johan Stevens
De apparatuur boven banen doet wat ouderwets aan, de beeldschermen. En de toiletten daarvan was bril kapot en net schoon genoeg. Een goed fijn toilet is echt belangrijk!
Karlijn Enneking
Het was heel leuk maar helaas konden wij pas een half uur na de reserveringstijd naar binnen. En aangezien we een andere activiteit hadden gepland om 17.00 konden we de baan niet afmaken! Dat vonden...Het was heel leuk maar helaas konden wij pas een half uur na de reserveringstijd naar binnen. En aangezien we een andere activiteit hadden gepland om 17.00 konden we de baan niet afmaken! Dat vonden we heel jammer!
daniel bon
Ik ben goed geholpen bij het maken van de reservering en het uitkiezen van de activiteiten. De activiteiten sloten mooi op elkaar aan en waren erg leuk. Het personeel was soms wel erg onvriendelijk....Ik ben goed geholpen bij het maken van de reservering en het uitkiezen van de activiteiten. De activiteiten sloten mooi op elkaar aan en waren erg leuk. Het personeel was soms wel erg onvriendelijk. Vooral naar elkaar toe maar soms ook naar ons.
Groep docenten Hva
Super lieve mensen! We hebben het ontzettend naar onze zin gehad!
Saskia de Ruiter
Leuke plek om met 10 uitgelaten meiden te komen bowlen!