Leuk maar chaotisch zowel ontvangst, drankjes uitserveren
Roos Spier
Top
Oscar
Druk maar leuk, 12 holes is voor kinderen perfect
Saaya Fukuzawa
I went on June 18th. It was canceled because the microphone was not charged. The staff said they would refund me, but I haven't received it yet.
Riccardo Afiero
Prima, helaas ook rommelig
Bart Meiring
Leuke beleving maar jammer van het beleid. We hadden gereserveerd voor 13 man maar door afmeldingen zijn we met 9 man gaan lasergamen maar er werd voor 13 man in rekening gebracht. Dat kon niet...Leuke beleving maar jammer van het beleid. We hadden gereserveerd voor 13 man maar door afmeldingen zijn we met 9 man gaan lasergamen maar er werd voor 13 man in rekening gebracht. Dat kon niet worden aangepast. We vinden dat niet kunnen want het wordt een stuk duurder per persoon. Tenslotte mochten we lasergamen met onze (vrijgezellen)groep maar er werden andere mensen toegevoegd aan onze groep. Dus we hadden daarmee een minder groepsgevoel met onbekende mensen. En dat tegen een prijs van 13 man ipv 9 man. Een compensatie zou wel gepast zijn.