Aloha

HOE WAS DE SFEER TIJDENS JE BEZOEK?
WAT VIND JE VAN ONS EET & DRANK ASSORTIMENT
7.2/10
HOE WAS DE SERVICE VAN ONS TEAM?
7.6/10
HOE GING DE CHECK-IN BIJ ALOHA?
8.2/10
WAT VOND JE VAN ONZE ACTIVITEITEN?
8.2/10
HOE HEB JE HET RESERVERINGSPROCES ERVAREN?

Najwa Gunter

Feestje was leuk, maar organisatie vanuit Aloha rommelig

T. van den Hoven

Kinderfeestje was een groot succes mede door Aloha. Strakke organisatie en zeer behulpzaam team, echt top!

Mina Aberkan

Jammer dat we onze bal kwijtraakte in nummer 10 waardoor we nummer 11 en 12 niet hebben kunnen spelen

krishann soekhoe

Ik heb genoten van de drankjes, maar helaas weinig plezier uit het bowlen kunnen halen. De bowlingballen kwamen na 15 minuten niet meer doorstromen. Hierdoor moesten wij personeel roepen. Ruim 20... Ik heb genoten van de drankjes, maar helaas weinig plezier uit het bowlen kunnen halen. De bowlingballen kwamen na 15 minuten niet meer doorstromen. Hierdoor moesten wij personeel roepen. Ruim 20 minuten stilgelegen om vervolgens naar een andere baan te gaan, waar kinderen druk bezig waren. Helaas kon een andere baan niet gebruikt worden, werd ons verteld. Terwijl die wel leeg waren. De punten werden niet overgezet, waardoor wij weer helemaal opnieuw begonnen met tellen. We hebben aldus geen 55 minuten kunnen bowlen, waar er voor is betaald. Al met al jammer dat wij zo’n ervaring aan hebben overgehouden. Wij zouden graag ook nog willen mini golven, maar hebben vanwege de ervaring hiervan afgezien. Het reserveren is wel goed gegaan. Hygiëne is ook goed. De tafels werden netjes schoongemaakt, voordat we begonnen met bowlen. Dus extra jammer vanwege onze ervaring!