Goeie service, alleen stopte het bord na een uur terwijl we voor 2 hadden gereserveerd. Maar dat werd snel opgelost.
Rika Nannen
Ben er met een groep tieners geweest om te bowlen. Alles was super chill en de groep was helemaal tevreden.
Stichting Huisartsenposten Amsterdam
Mooie locatie, alleen voor 6 personen bowlen op een baan is wat aan de krappen kant.
Nicole
Heel goed!
Edna Wilberforce
Leuke ervaring ook voor de kinderen
Seyma Sahin
Mediocre
Farida
Super attente medewerkers, gezellige sfeer, alleen jammer dat de ballen zo vies en vettig waren. Komt waarschijnlijk omdat men bittergarnituur besteld en met hun vette vingers aan de bowlingballen...Super attente medewerkers, gezellige sfeer, alleen jammer dat de ballen zo vies en vettig waren. Komt waarschijnlijk omdat men bittergarnituur besteld en met hun vette vingers aan de bowlingballen zitten.
Mattias De Stefanis
Ik wou telefonisch reserveren, maar na 10 minuten in de wacht te staan besloot ik het online te doen. Ik had een karaoke room gereserveerd met unlimited drinks, maar de selectie bleek uiteindelijk...Ik wou telefonisch reserveren, maar na 10 minuten in de wacht te staan besloot ik het online te doen. Ik had een karaoke room gereserveerd met unlimited drinks, maar de selectie bleek uiteindelijk minder te zijn dan mij werd gezegd. Eerst werd mij verteld dat we alles konden bestellen behalve cocktails en red bull. Vervolgens na dat we allerlei dingen gingen bestellen bleek dat dit niet de zaak was, dat we alleen dingen konden bestellen een ster, waardoor de selectie nog minder werd. Als mij dit vanaf het begint werd gezegd had ik toch gevraagd of ik zonder all inclusief drinks kon doen, maar nu ben ik heel veel euro lichter en heb ik het er niet echt uit kunnen halen.