Aloha

HOE WAS DE SFEER TIJDENS JE BEZOEK?
WAT VIND JE VAN ONS EET & DRANK ASSORTIMENT
7.2/10
HOE WAS DE SERVICE VAN ONS TEAM?
7.6/10
HOE GING DE CHECK-IN BIJ ALOHA?
8.2/10
WAT VOND JE VAN ONZE ACTIVITEITEN?
8.2/10
HOE HEB JE HET RESERVERINGSPROCES ERVAREN?

Theuntje Klazes

Leuke locatie! Zeker voor groepen. Service kan iets gecoordineerder, veel crew kon vragen niet beantwoorden of begreep niet wat er aan de hand was. De toon was soms niet heel gastvrij.

Beste Theuntje,
Beste Theuntje,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
De voorbereidingen voor de VIP room kon inderdaad beter, we zijn daarom heel blij met je aanmerkingen en adviespunten. Deze zullen we zeker meenemen in onze evaluatie. Gelukkig werd het allemaal wel snel voor je opgelost.

Soof

De golfbaan was goed.
Maar de barman daarentegen is de slechte en meest arrogante barman die ik ooit in mijn leven heb mee gemaakt. Normaal geef ik altijd fooi, maar bij deze ab-so-luut niet!

Beste Sofie,
Beste Sofie,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Het spijt me om te lezen dat je een niet al te beste ervaring hebt gehad met één van onze barmannen. Wij zijn zeer benieuwd wat er specifiek gebeurd is.
Hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog eens verwelkomen.

Familie Rotterdam

Vriendelijk maar service kan beter!

Beste gast,
Beste gast,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Wij streven ernaar om de reserveringen en de operationele uitvoering daarvan zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik begrijp echter dat dit in jouw geval met de bittergarnituur niet helemaal gelukt is, onze excuses daarvoor.

Alastair Bruce

A good place to go bowling.

Dear Alastair,
Thank you very much for you review! We appreciate the good score you gave Aloha.

Irina Kaverina

Ik mocht niet naar binnen zonder de QR code om een verjaardag feest van mijn kinderen samen te vieren. Nooit meer naar de plaats gaan waar ze de mensen discrimineren op medische basis.
Trouwens heb ik heerlijk in de stad in het restaurant gegeten zonder de QR code.

Beste Irina,
Beste Irina,
Bedankt voor je review doch vinden wij het jammer dat we zo een slechte review mogen ontvangen voor het naleven van de overheids regels die 25 september in heel Nederland zijn ingegaan. Het staat ook op onze website als in de bevestgingingsmail die je ontvangt bij de reservering. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs)
Dat andere zaken in Amsterdam (alsmede NL) NIET de regels volgens is hun keuze - maar kan wellicht ook de reden zijn voor de sterk stijgende corona besmettingen door het land. Hopelijk mogen we jullie weer welkom heten wanneer de QR code dan niet meer getoond dient te worden.

Robin Kets

Super leuke en gezellige locatie. We hebben een top avond gehad met bowlen en poolen! Echt een aanrader!

Beste Robin,
Hartelijk dank voor je review en de perfecte score die je Aloha gegeven hebt!

Margot

Gezelllig uitje

Beste Margot,
Hartelijk dank voor je review!
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen.

Naima

We hebben een supergezellige middag gehad bij Aloha

Beste Naima,
Hartelijk dank voor je review!
Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen.

Vallei

Wij hebben ons personeelsuitje laten plaatsvinden bij Aloha. Van tevoren contact gehad over de reservering, had wat mij betreft iets duidelijker mogen zijn. Ik heb zelf nog gebeld om te checken of... Wij hebben ons personeelsuitje laten plaatsvinden bij Aloha. Van tevoren contact gehad over de reservering, had wat mij betreft iets duidelijker mogen zijn. Ik heb zelf nog gebeld om te checken of we wel echt gereserveerd hadden en tot hoe laat het precies duurde. Maar verder werd heel netjes onze reservering aangepast, aangezien we met minder mensen kwamen dan we gereserveerd hadden. Ook werd hierop de planning wat betreft lasergamen aangepast. Al met al een fijne middag gehad.

Beste Vallei,
Beste Vallei,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Fijn om te lezen dat er goed werd geanticipeerd op de veranderingen in je reservering. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen.

Shanic

Top avond

Beste Shanic,
Hartelijk dank voor je review en de perfecte score die je Aloha gegeven hebt!
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen.