Aloha

HOE WAS DE SFEER TIJDENS JE BEZOEK?
WAT VIND JE VAN ONS EET & DRANK ASSORTIMENT
7.2/10
HOE WAS DE SERVICE VAN ONS TEAM?
7.6/10
HOE GING DE CHECK-IN BIJ ALOHA?
8.2/10
WAT VOND JE VAN ONZE ACTIVITEITEN?
8.2/10
HOE HEB JE HET RESERVERINGSPROCES ERVAREN?

A. Sturk

Beste Guus,
Hartelijk dank voor je review!
Goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug.

Wendy Goossens

Ik was er met een kinderfeestje, mijn ervaring was prettig en behulpzaam personeel. Op deze manier zie je het niet vaak.

Beste Wendy,
Beste Wendy,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Fijn om te lezen dat onze medewerkers je zo een positieve ervaring hebben bezorgt. Daar doen we het voor.

Goodwillcentra Amsterdam

We hebben een leuke dag gehad met het team

Beste Rachel,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen.

Patrick

Matig

Beste Patrick,
Hartelijk dank voor je review!
Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug.

cherelle de groot

Was erg leuk

Beste Cherelle,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen en goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad.

Mirella Wessel

Beste Mirella,

Duco den Blanken

Netjes, goed georganiseerd, leuke activiteiten, leuk ingericht, fijne locatie

Beste Duco,
Team Aloha

Het is erg mooi geworden na de verbouwing.

Beste Cherrie,
Hartelijk dank voor je review en je compliment over het resultaat na de verbouwing.

Malika Bahara

Leuke en sfeervolle plek voor een feestje. Ik had wel wat punten waar ik niet tevreden over was mbt het bowlen. Er waren te weinig kinderballen beschikbaar wat het erg moeilijk maakte voor de... Leuke en sfeervolle plek voor een feestje. Ik had wel wat punten waar ik niet tevreden over was mbt het bowlen. Er waren te weinig kinderballen beschikbaar wat het erg moeilijk maakte voor de kinderen om 55 minuten te bowlen. En
Constant op moeten letten dat een 6jarige geen bal op zijn tenen krijgt is ook niet echt relaxed.

Er werd verschillende keren gevraagd om meer lichte ballen maar de uitleg/assistentie was echt om te huilen. We werden een beetje aan onze lot overgelaten.

Minigolf was blijkbaar niet onderworpen aan een maximum capaciteit, was veel te druk binnen en we kregen wederom geen uitleg. Erg jammer allemaal en een gemiste kans want locaties met bowlen en minigolf voor kinderfeestjes zijn er niet.

Beste Malika,
Beste Malika,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden was. We zouden in principe voldoende 'kinderballen' moet hebben, dus wij zullen zeker onderzoeken waarom deze er niet waren. In de minigolf ruimte hanteren wij wel degelijk een maximum aantal spelers zodat er een goede doorstroom is voor alle holes. Dit is met kinderfeestjes soms net iets lastiger te hanteren omdat we de groepen kindjes niet willen opsplitsen.

Bastiaan van Hengel, Fons Vitae lyceum

Goed. Leuke aankleding. Vriendelijk personeel.

Beste Bastiaan,
Hartelijk dank voor je review!
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen.