Iedereen heeft het heel erg naar z'n zin gehad! was heel goed gecommuniceerd allemaal en echt top geregeld! Dank voor jullie tijd en graag tot een volgende keer!!!!
Naomi Pattavina
Was wel leuk maar er ontbreekt het een en ander
Brenda van der Meulen
Leuke, gezellige accommodatie met veel wils
RID
Goed!
Karin .
We had fun
Daynah
Leuke teamuitje
Rien Bakker
Kirill
Er waren geen sokken voor de bowlingschoenen. De schoenmaten waren beperkt. Schoenen (die geen sokken hebben) zijn niet ontsmet. De bowlingbaan is krap, zelfs voor vier personen voor de stand. Zelfs...Er waren geen sokken voor de bowlingschoenen. De schoenmaten waren beperkt. Schoenen (die geen sokken hebben) zijn niet ontsmet. De bowlingbaan is krap, zelfs voor vier personen voor de stand. Zelfs op deze beperkte ruimte waren er speciale sturen voor kinderen die nog meer ruimte innamen om het risico te lopen erover te struikelen. De balkeuze was beperkt, één bal was beschadigd. Drankjes waren prima, ik hou van het bestelsysteem. Mensen die de drankjes brachten en de betaling kregen waren aardig en vriendelijk
Soeheila Jahangier
De service die ik heb gekregen is en top verlopen!
Dit is een naam
Leuke sfeer, enkele werknemers geen empathie en arrogant