In gesprek met bekenden met soortgelijke klachten als ik heb.
Lenie van den Bergh
Hele goede hand pols elleboog fysiothetapeut. Goed geschoold CHT-NL. Zeer tevreden
Vriendelijk en zeer deskundig. De tips en oefeningen hebben ervoor gezorgd dat ik nu geen klachten meer heb
Pieter is een zeer deskundige fysiotherapeut die niet gaat voor de snelle/tijdelijke oplossing maar echt op Zoek gaat naar de oorzaak en deze behandeld. Ik zit nu nog midden in het traject maar ik...Pieter is een zeer deskundige fysiotherapeut die niet gaat voor de snelle/tijdelijke oplossing maar echt op Zoek gaat naar de oorzaak en deze behandeld. Ik zit nu nog midden in het traject maar ik ben zeer tevreden over de behandelingen
Dat ik goed behandel ben en dat ik van mijn pijn in mijn tennisarm af ben.
Ik zou hem zeker aanbevelen. Hij heeft mij goed begeleid en is toegankelijk
Wij kennen elkaar al heel lang.
Persoonlijke aandacht en adviezen.
Vertrouwen en rust die Vera uitstraalt en de resultaten die ik bij haar steeds heb.
Geeft aandacht, controlerend, goede uitleg, open naar, betrouwbaar afwisselende oefeningen, goed voorbereid naar de patiënt. Goede contactuele eigenschappen met kennis van het vak!??