Zeer kundig, vriendelijk en goed luisteren naar mijn klachten en daarop een advies geven waar ik iets aan had, dus wat een positieve uitwerking had op mijn pijnklachten
Hij is deskundig, zorgzaam en erg duidelijk in wat hij doet Hij luisterd echt na je en probeerd om overal een goede behandeling voor te vinden
Duidelijke uitleg Doorverwezen near college voor aanmeten steunkousen
Als mensen vragen naar eenanueel therapeut
Ze is een lieve fysiotherapeut die precies weet wat ze doet! ze heeft kennis van haar vak en dat kon ik merken aan de resultaten van mijn behandeling. Helaas dit jaar geen tijd meer kunnen vinden om...Ze is een lieve fysiotherapeut die precies weet wat ze doet! ze heeft kennis van haar vak en dat kon ik merken aan de resultaten van mijn behandeling. Helaas dit jaar geen tijd meer kunnen vinden om terug te gaan. Maar voor nu lijken haar behandelingen enorm geholpen te hebben. Mocht ik in het nieuwe jaar weer fysio nodig hebben dan zou ik zeker vragen of ik terug bij haar kan komen.
De therapeut overlegde alles met mij , daarom heeft hij mijn vertrouwen.
teunis louters
Medewerkers zijn zeer professioneel en hebben aandacht voor je probleem. ook zijn ze enthousiast en vriendelijk!
Goede begeleiding gehad, veel baat bij de behandelingen die zijn gegeven.