2022 beoordelingen

2022 Reviews

Een fijn betrouwbaar deskundig persoon, een goede behandeling en prettige uitleg over alles.

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn fysiotherapeut luistert en meedenkt. Ook de behandeling is prettig en de oefeningen hebben enig effect.

Je wordt serieus genomen. ze luisterd goed. denkt mee. legt goed uit

Zoë Vermeulen

Goede ervaring en was ook gezellig niet ongemakkelijk… en ben goed geholpen

Ik vind het een goede behandelaar was en met nieuwe technieken

Bertina Schouten

Ze heeft ondanks dat ik vage waarschijnlijk stress gerelateerde klachten had. Mij heel goed geholpen en meegedacht

Door de juiste behandelingen die ik heb gekregen en de oefeningen die ik nu dagelijks uitoefen.
Daarnaast heb ik de gehele behandeling als zeer positief ervaren en mijn klachten zijn verdwenen.
Vandaar dat mijn cijfers niks minder dan een 10 waard zijn!

Holistische visie, kennis en ervaring, neemt de tijd, stelt klant en hulpvraag centraal, fijn klankbord, mensenkennis, oog voor detail en kwaliteit en zowel professioneel als persoon een fijn... Holistische visie, kennis en ervaring, neemt de tijd, stelt klant en hulpvraag centraal, fijn klankbord, mensenkennis, oog voor detail en kwaliteit en zowel professioneel als persoon een fijn persoon in de omgang en communicatie.