Duidelijke uitleg en nemen de tijd om te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is.
Prettige samenwerking,zeer goede uitleg gelijk bij eerste bezoek de juiste vinger op de juiste plaats. Zeer goed behandeld
Allereerst wil ik aangeven dat mijn behandeling heeft plaatsgevonden door twee fysiotherapeuten. Beide heren hebben me prima geholpen, me fysiek behandeld en ook goed uitgelegd wat doel en resultaat...Allereerst wil ik aangeven dat mijn behandeling heeft plaatsgevonden door twee fysiotherapeuten. Beide heren hebben me prima geholpen, me fysiek behandeld en ook goed uitgelegd wat doel en resultaat van bepaalde oefeningen waren.
Als je de praktijk binnen stapt voelt het als thuis komen. Alle therapeuten zijn aardig en vriendelijk en nemen je klacht serieus en zoeken samen naar het juiste behandelplan.
E neemt me serieus. Neemt de tijd voor mij en geeft me het gevoel dat ze heel goed weet wat ze doet. Vakkundig, rustig, maar ook spraakzaam. Betrokkken.
De deskundigheid, de empathie, de goede adviezen en instructies welke er voor gezorgd hebben dat ik mijn werk in de zorg weer zonder pijn kan uitvoeren.
Zorgvuldig vastgesteld wat het probleem is en behandeling daarop gestart. Wat ook goed heeft geholpen