2022 beoordelingen

2022 Reviews

Timo is een zeer prettig persoon in de omgang. Hij weet alles rustig uit te leggen waarbij zijn doen en laten je het gevoel geeft met een deskundige medewerker te maken hebben. Hij is een aanwinst... Timo is een zeer prettig persoon in de omgang. Hij weet alles rustig uit te leggen waarbij zijn doen en laten je het gevoel geeft met een deskundige medewerker te maken hebben. Hij is een aanwinst voor uw bedrijf.

Heb een goede behandeling telkens gehad en was dan een paar dagen pijn vrij. Goede uitleg goede stevige masaga.

Jarenlange ervaring met Freek, wat heel goed bevalt. Weleens tijdelijk andere gehad en toch weer de overstap naar Freek.

Goeie behandeling
Erg vriendelijk en neemt de tijd

De deskundigheid van de therapeut, en vooral goed luisteren naar de klachten het meedenken en goed advies.

Hilde van der Stam

Hele fijne begeleiding. Niks is gek alles is mogelijk

Ik ben heel tevreden. Buitengewoon grote deskundigheid en betrokkenheid en inlevingsvermogen.

Stelt je op je gemak. Alles is bespreekbaar .Heb ondanks dat de behandeling nog niet altijd resultaat heeft heel veel vertrouwen in de therapeut. Heeft mij gewaarschuwd dat het lang kan duren en dat... Stelt je op je gemak. Alles is bespreekbaar .Heb ondanks dat de behandeling nog niet altijd resultaat heeft heel veel vertrouwen in de therapeut. Heeft mij gewaarschuwd dat het lang kan duren en dat er een terugslag mogelijk is. Heel eerlijk .