Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

M.de Prenter

Degelijk bedrijf en goede communicatie.

Klantvriendelijk en over het algemeen snelle reactie richting klant.

Deskundigheid m.b.t. mogelijke oorzaak lekkage kan beter.

Robin

Makkelijk te plannen. Helaas tweemaal tevergeefs teruggebeld. Vriendelijke installateur. Goed werk geleverd.

Klantvriendelijk.

Telefonische bereikbaarheid.

Eleveld

Professionele mdw.

Geeft tips en legt uit wat hij doet.

Duppen

Deskundig en aardige monteur

Vriendelijk

E Westerbeek

Heel fijn!

Snelle antwoorden, deskundig advies

Bierhof

Heel goed

Wordt netjes te woord gestaan goede uitleg over wtw unit te vervangen.
En de offerte snel geleverd.

M Unlu

Snel en netjes dienst

snelle reactie, duidelijk informatie, netjes werk bij de monteur

prima service al.

André Silva

Glenn was very friendly and knowledgeable about what he was doing.

Ivo

Komen niet opdagen

vriendelijk aan de telefoon

komen niet opdagen omdat "er geen parkeerplaats was in de straat"

Reactie Alpha Ventilatie:

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. Graag verduidelijken we dat we als bedrijf wel degelijk ons best hebben gedaan om bij u langs te komen. Onze monteur is ter plaatse geweest, maar kon... Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. Graag verduidelijken we dat we als bedrijf wel degelijk ons best hebben gedaan om bij u langs te komen. Onze monteur is ter plaatse geweest, maar kon helaas geen parkeerplaats vinden in de directe omgeving. Het is voor onze monteurs onpraktisch en soms zelfs onmogelijk om al hun benodigdheden over een grote afstand te sjouwen. We willen benadrukken dat het niet onze intentie is geweest om niet op te komen dagen.
Om mogelijke parkeerproblemen te voorkomen, sturen we onze klanten vooraf een checklist, waarin ook de beschikbaarheid van een parkeerplaats wordt opgenomen. Op die manier kunnen we samenwerken om ervoor te zorgen dat onze monteurs hun werk efficiënt kunnen uitvoeren.
We begrijpen dat het voor u als klant teleurstellend is dat we niet in staat waren om de service te bieden die u van ons verwachtte. We hopen dat u begrijpt dat we ons uiterste best doen om onze dienstverlening te optimaliseren en dat we graag de kans krijgen om in de toekomst alsnog aan uw verwachtingen te voldoen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.