Deskundigheid
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Jos

Goede service

Henk Vermaas

Offerte ontvangen (die was oké), ruim daarna kwamen de monteurs.
Offerte ontvangen (die was oké), ruim daarna kwamen de monteurs.
Volgens de monteurs kon er geen plaatsing van de ventilatie op de gewenste plek doorgang vinden, en aangezien ik niets wist hoe nu verder gebeld om mee te denken.
Nu bijna twee weken verder (en na belofte om teruggebeld te worden) nog geen antwoord.

Geen idee, redelijk goede offerte.

Bellen als je het beloofd.

Dhr. Ippen

Zeer goed geholpen door vriendelijk personeel bij de aankoop en installatie van een nieuwe WTW-unit. Eerst een adviesgesprek aan huis gehad, waarbij alle mogelijkheden werden doorgenomen. Op... Zeer goed geholpen door vriendelijk personeel bij de aankoop en installatie van een nieuwe WTW-unit. Eerst een adviesgesprek aan huis gehad, waarbij alle mogelijkheden werden doorgenomen. Op relatief korte termijn in slechts een paar uur tijd een nieuwe installatie laten plaatsen met nog een aantal extra's, waaronder nieuwe ventielen en het reinigen van het systeem. Personeel gaf goede uitleg en was professioneel. Samen de verrichte werkzaamheden nog doorgekeken, waarbij vanuit de installateurs aandacht voor de samenstelling van de factuur (waarbij enkele kosten werden aangepast zoals eerder besproken). Al met al zeer tevreden! Kan een ieder aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan, 9.5/10!

Vakkundig en professioneel
Precies, ook wat betreft de afrekening
Erg vriendelijk

Mogelijk had monteren van de (draadloze) afstandsbediening op de plaats van de oude schakelaar.

Anomiem

Het bedrijf was mij niet bekend, maar kan ik zeker bij anderen aanbevelen. Vriendelijk, adequaat, meedenkend en behulpzaam.

Ze nemen je stap voor stap mee in het proces. Door het vooraf sturen van een overzichtelijke checklist weet je precies wat er van je wordt verwacht. Daarnaast is dit helpend om de werkzaamheden... Ze nemen je stap voor stap mee in het proces. Door het vooraf sturen van een overzichtelijke checklist weet je precies wat er van je wordt verwacht. Daarnaast is dit helpend om de werkzaamheden zonder/ met zo min mogelijk vertraging uit te voeren.

Deze kan ik zo niet bedenken.

nvt

Vriendelijke mensen

Denkt met de klant mee

nvt

Erg goed, goede service en professioneel

Vriendelijk, goed advies

M.Bakermans

Helaas de unit niet kunnen vervangen i.v.m. kast welke vast tegen de muur is gemonteerd.Op dit moment is alles gedemonteerd en kan de unit alsnog vervangen worden.Gelieve dit morgen alsnog te doen.

weet ik nog niet daar de werkzaamheden niet zijn uitgevoerd.

Dit was reeds te zien op de foto,s welke ik heb doorgestuurd.

NPR Bakker

Prima service

klantgericht, netjes in communicatie

nee

Reiniging mechanische ventilatie

Deskundigheid

Dick Heesen

Alles is perfect verlopen

Super vriendelijk en vakkundig geholpen door de monteur

Alles was perfect