Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Afspraak maken was een probleem.
Er was een kalender om aan te geven wanneer. Dat ging ok.
En dan wordt er gebeld voor een afspraak op een geheel andere datum!
Voor uit betalen ging...
Afspraak maken was een probleem.
Er was een kalender om aan te geven wanneer. Dat ging ok.
En dan wordt er gebeld voor een afspraak op een geheel andere datum!
Voor uit betalen ging niet.vreemd in deze digitale wereld.
Wat is er met alpha aan de hand.
Lopen jullie achter?

De monteur is gisteren geweest en heeft zijn taak uitgevoerd.
Hij vertelde alleen dat destijds het apparaat niet goed is aangesloten ivm pijpje wat vocht moet afvoeren hij zou dat op de lijst zetten. Hij vertelde ook dat ik iedere maand de filters uitgezogen moet worden en om het half jaar een nieuwe filter in zou moeten! Vind het erg raar dat dat nooit verteld is aan jou of mij? Tot zover
Groetjes jeanny

Monteur was correct. Ok dus

Zoals boven aangegeven.

Reactie Alpha Ventilatie:

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons. Wij vinden het jammer om te horen dat het maken van een afspraak niet soepel is verlopen. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er gebeld... Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons. Wij vinden het jammer om te horen dat het maken van een afspraak niet soepel is verlopen. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er gebeld wordt voor een afspraak op een andere datum dan op de kalender is aangegeven. Het kan zijn dat er op dat moment veranderingen in de planning zijn aangebracht, wat soms onvermijdelijk is. Wat betreft het vooruitbetalen, dit is zeker mogelijk, maar het is niet onze gebruikelijke werkwijze. Wij voeren eerst het werk uit en daarna kunt u betalen.
Wat betreft de uitgevoerde taak, fijn dat de monteur zijn werk goed heeft uitgevoerd. We vinden het vervelend om te horen dat er destijds een pijpje niet goed is aangesloten en dat er geen instructies zijn gegeven over het regelmatig schoonmaken van de filters en het vervangen van de filter om de zes maanden. We zullen dit bespreken met ons team en dit verbeteren in de toekomst. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Vogels

Erg goed

Klantgericht, serviceverlenend en deskundig

Geen.

mw. C.M.H. de Vries-Kerkhoff

Bijzonder prettig

Goede communicatie en vriendelijk

Informeer in een stad met betaald parkeren vooraf even bij de klant of er een bezoekersregeling is, dat kan de klant voordeel opleveren.

Wieringa

Precies op tijd

Geeft goede informatie. Laat zien dat de ven is schoongemaakt en dat de aangekoekte ven ook is schoongemaakt. Top

Alles top

Smit

Goed eerste contact, slechte afhandeling!

Snelle verkoop

Tip is de klant goed duidelijk uitleggen wat kan. Geen half werk verrichten.

Ton Paridaans

Prima ervaring; keurig & vriendelijk personeel.

gemakkelijk om online een afspraak te maken die ook stipt worden nagekomen.

Ik zou niets kunnen bedenken.

Tersteeg-Brookman

Uitstekende service en netjes gewerkt.

Vriendelijk en netjes

Niet

Ted

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Direct en ter zake kundig antwoord op mijn vragen.
Installateurs kwamen keurig op de afgesproken tijd.
Direct en ter zake kundig antwoord op mijn vragen.
Installateurs kwamen keurig op de afgesproken tijd.
De installatie verliep snel, alle technische test werden correct uitgevoerd. En al mijn vragen beantwoordden de installateurs duidelijk en ze waren prima op de hoogte van de nieuwe Zehnder ComfoAir Q WTW unit.

R.B. Berkhout

Uitstekend

vriendelijk, deskundig, netjes

afspraak paar keer verschoven (over de dag) en vervolgens naar een andere datum verzet door ziekte

Het aanmelden voor het plaatsen van de unit ging moeizaam.

Ik ben zeer tevreden over de monteurs die de installatie bij mij hebben geïnstalleerd.