Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Vriendelijke man, snel en goed werk afgeleverd. Ventilator was nog nooit zo stil.

Vriendelijk, snel, top werk.

X

Duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, ter plaatse kunnen er nog aanpassingen worden gerealiseerd

Home

Prima service en op de afgesproken tijd

Nemen de tijd voor service en uitleg

De Reijke

Goede ervaring

Monteur vriendelijk , en alles goed uitgelegd

Mijn ervaring, geen.

R. Zwaan

O.b.v. positieve reviews op internet dit jaar voor het eerst in zee gegaan met Alpha Ventilatie en naar volledige tevredenheid. Bij ons is de mechanische ventilatie vervangen door een splinternieuwe... O.b.v. positieve reviews op internet dit jaar voor het eerst in zee gegaan met Alpha Ventilatie en naar volledige tevredenheid. Bij ons is de mechanische ventilatie vervangen door een splinternieuwe en tevens zijn de kanalen, na jarenlange verontachtzaming door onszelf, geheel gedesinfecteerd en gereinigd. Zijn weer als nieuw.

Deskundigheid, presentatie / uitleg door monteur. Verder een informatieve en gebruiksvriendelijke website.

Zou het niet weten.

Reinder

Top!

Deskundigheid, informatief en vriendelijk

Enige aandachtspunt: jullie hadden afspraak verzet naar vandaag (prima), maar ik had 14:00 in afspraakbevestiging staan en jullie collega 13:00 uur…

Zeer tevreden, goede uitleg en netjes gewerkt. Tevens goed geadviseerd en een hele verbetering van ons binnen klimaat.

Installatie door goede medewerkers, met verstand van zaken.

Geen aanvullende tips

Dick van Binsbergen

Zij konden de WTW installatie ( DUCO) snel leveren.

Vakkundige, vriendelijke monteurs

carrie

Slecht, ze willen niet het ventilatie kanaal schoonmaken in de keuken. maar willen ons wel een nieuwe WTW verkopen, maar kanalen schoonmaken dus NIET!

Telefonisch snel contact

alle ventilatie kanalen schoonmaken