Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Tatiana K.

We really like the way the Engineer Roan did his job. Everything was fast, he explained how and what he cleaned, he replaced the vent machine too, gave some advice to us. Thank you!

Fast and good job

Prima geholpen, goed meegedacht

Klantvriendelijk

nvt

Goede ervaring

Kundig en netjes afgeleverd. Goed overleg gepleegd over wensen en mogelijkheden

Geen. Ben tevreden

R. Flapper

Deskundige monteur

Vriendelijk

Geen !

Willem van der Wal

Deskundigheid van medewerker. Eerlijke voorlichting.

RS Bosari

Goede ervaring

Snelle reactie via de mail bij melding via de mail.

Nvt

Perfect! Kundige monteur, klacht goed verholpen

Deskundigheid

Afspraken beter nakomen. Twee keer uitloop aan het einde van de dag gehad

Samenvatting: waardeloos. Zodra het een beetje ingewikkeld wordt trekken ze hun handen ervan af. Niet klantgericht.

Behalve de website: geen sterke punten

Klantgericht werken. En denken in oplossingen. Niet in problemen.

Reactie Alpha Ventilatie:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw feedback. Wij kunnen ons niet vinden in uw reactie. Onze monteur heeft op locatie geconstateerd dat uw ventilatiesysteem verouderd is en dat de problemen niet meer te verhelpen zijn met een onderhoudsbeurt. Ons advies blijft dan ook: overstappen naar een nieuw systeem. Dit heeft de monteur op locatie ook aangegeven. Mocht u dit alsnog willen kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. Groeten,

P.J. Joore

Over het algemeen positief. Het stoorde me dat monteurs, die nieuwe WTW-installatie kwamen monteren met vuile schoenen binnenliepen op onze lichte vloerbedekking. Waarom geen karton of folie om... Over het algemeen positief. Het stoorde me dat monteurs, die nieuwe WTW-installatie kwamen monteren met vuile schoenen binnenliepen op onze lichte vloerbedekking. Waarom geen karton of folie om grond af te dekken? Verder bent u telefonisch zeer moeilijk bereikbaar. Wachttijd was zelfs een keer 28 minuten

Snel en efficiënt gewerkt

Zie boven