Deskundigheid

Fijn contact

Netjes gewerkt

Jeroen Beerbaum

Vervanging v WTW is uitstekend verlopen. Prettige ervaring

Gemak v bestellen en vakbekwame monteurs

Ik wil graag mijn flair WTW bedienen via app op mijn telefoon, dat is mij niet duidelijk hoe ik dat voor elkaar kan krijgen, graag hulp bij

Alpha Ventilatie ingeschakeld voor reinigen ventilatiekanalen. Goede service met prima advies

Doen wat ze moeten doen

Frits

Prima geïnstalleerd.

Goed informatie

Levertijd was erg lang. Maar dat is momenteel helaas overal zo.

Snel en vakkundig

Vakkundig

Wicherts

Super tevreden

Kundige en vriendelijke monteur.
Die vantevoren duidelijk vertelt wat hij gaat doen.

Johan Mulder

Zeer goed

Betrokkenheid en uitleg montagedienst

Binie Hoving

Veel betaald voor weinig concrete informatie

Technische man

Pas bij mensen langs gaan indien helemaal duidelijk is waar een product die op de site staat toe in staat is en wat de uiteindelijke prijs is wanneer het leverbaar is. Veel te veel slag om de arm.

Reactie Alpha Ventilatie:

Goedendag,
Goedendag,
Spijtig om te horen dat het adviesbezoek niet naar wens was. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u te voorzien van de juiste informatie. Echter staat alles wat u noemt ook duidelijk aangegeven op onze website. Dit geldt voor de tarieven, levertijd maar ook eventuele specificaties. We toetsen op locatie of uw woning geschikt is en geven alvast een indicatie zodat u weet waar u aan toe bent. Groeten, Team Alpha Ventilatie.

Remmelt Duurland

Inbedrijfname was prima maar serviceverlening igv storing is heel slecht. geen aanrader.

Makkelijk besteld, snel en goed geïnstalleerd

Als een klant na 1 jaar een storing heeft moet je die helpen tot het opgelost is. Niet afschepen met de opmerking "Tja, u heeft wel garantie maar voor problemen met de vochtsensor komen wij niet... Als een klant na 1 jaar een storing heeft moet je die helpen tot het opgelost is. Niet afschepen met de opmerking "Tja, u heeft wel garantie maar voor problemen met de vochtsensor komen wij niet langs." Volgens de service-afdeling van Alpha moest ik er maar mee leven dat de vochtdetectie ineens niet meer werkte. Echt heel slecht, dit. Gelukkig kon ik het zelf oplossen maar dat is niet dankzij Alpha helaas.