Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Goed geholpen door vriendelijke, meedenkende medewerker. Alles netjes achter gelaten en goede uitleg over de werking van de ventilatie.

Vriendelijke medewerker en goede service

Onze oorspronkelijke afspraak was last minute gecanceld(kan gebeuren), daarna niks meer gehoord voor een nieuwe afspraak, we moesten zelf weer contact op nemen. Dat zou beter kunnen.

R.Bahadoer

Mechanische ventilatie en ventielen laten vervangen + reinigen ventilatiekanalen. Er zijn foto’s voor en na de werkzaamheden gemaakt. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd.Goede uitleg en... Mechanische ventilatie en ventielen laten vervangen + reinigen ventilatiekanalen. Er zijn foto’s voor en na de werkzaamheden gemaakt. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd.Goede uitleg en advies gehad mbt de werking van de MV en ventilatie in het huis. Vriendelijke medewerkers.

Klantvriendelijk

Els Kalf-Kuiper

Zeer tevreden

Werken erg netjes

Geen verbeterpunten

Tot nu goede ervaring

Monteurs net en kundig

De filters voor wtw erg duur

Bakker

Ik had afgesproken met co2 sensoren en een luchtvochtigheid sensor maar de monteurs vonden dit onzin, sensoren moeten bij een stopcontact en gebruiken stroom, de regelknop zit naast de badkamer dus... Ik had afgesproken met co2 sensoren en een luchtvochtigheid sensor maar de monteurs vonden dit onzin, sensoren moeten bij een stopcontact en gebruiken stroom, de regelknop zit naast de badkamer dus kun je deze altijd aanzetten als het nodig is maar niets gaat automatisch

Snelle reactie op vragen

Betere voorlichting over de werkzaamheden wat wel en niet gedaan wordt

Wil Blonk

Goede, snelle en beleefde monteurs

Deskundig

Martien

Prima bedrijf. Komt afspraken na en levert goed werk af

Goede communicatie over tijden en data, ook wanneer er verschoven moet worden

Geen vanuit mijn kant

Franck

Weer ouderwets binnenkomen en geld harken

10 minuten vooraf bellen

Graag de afsluiters meteen met een doekje schoonmaken zou service zijn

t.de bree.

Zeer fijne samen werking met 2 aardige jonge mannen.

vertellen precies wat ze gaan doen,laten alles schoon achter.

in de namiddag werd het wat fris in huis,we hadden ook geen warm water meer.de heren hadden de stekker van de cv niet terug geplaatst.maar verder alles oke.

P. Jeurissen

Top service en goed advies!

Denken met je mee.

Vooraf dienen foto’s aangeleverd te worden, daarop was al te zien dat de unit verouderd was. Deze foto’s waren blijkbaar vooraf niet bekeken.