Positief
Snelle reactie
Niets. Monteurs waren uiterst vriendelijk, legde alles goed en geduldig uit. Hadden alles wat nodig was en wat we extra wilden bij hun.
Alles oude troep keurig afgevoerd.
Snelle reactie
Alles oude troep keurig afgevoerd.
Zeer vriendelijk zeer netjes goede ervaring met bedrijf een 10
Meer reclame maken
Contact met het service team (Whatsapp & Telefoon)
De installatie is goed verlopen, jammer genoeg is mijn WTU unit verkeerd aangesloten waardoor er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden.
Snelle reacties, vriendelijke installateur
Niet 3x om foto’s vragen van de huidige situatie als je als klant hebt aangegeven tot een bepaalde datum op vakantie te zijn en dan bij commentaar een beetje bijdehant gaan zitten doen.
Snel en adequaat geplaatst
Ik bleef na de installatie achter met een apparaat waar ik niets van begrijp en ook weinig mee kan
Komen tijdsafspraak na. Snelle plaatsing van nieuwe afzuigunit en reiniging van de kanalen.
ik had via google de reclame van Alpha ventilatie gezien en daar werd een korting vermeld, maar bij het maken van de afspraak was er helemaal geen sprake van een korting. Jammer
?
?
Alles, klant vriendelijkheid!
Deskundig, voortvarend, werkt schoon
doorgaan zo!
De monteur kwam meteen.
Ik moest zelf om de offerte vragen na het bezoek van de monteur en kreeg deze uiteindelijk niet. De mededeling was dat er geen wtw unit geplaatst kan worden, terwijl de huidige alleen maar vervangen...
Goedendag,
Dank voor uw feedback. Het is helaas niet in alle situaties mogelijk om een oude WTW unit te vervangen voor een nieuw toestel. Moderne systemen zijn vaak een stuk groter en passen...