Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Peter

Prima goede uitleg gekregen

Makkelijk een afspraak maken en goede uitleg van de afzuiging.

Niet zoveel

GERARD VAN MARKUS

IK BEN UITERST TEVREDEN

GEWOON LEVEREN WAT WORDT GEVRAAGD EN NOG REDELIJK SNEL OOK

GEEN. DE INFO OP DE WEBSITE IS GOED EN VOOR DE LEEK DIE NIET ALLES SNAPT IS ER TELEFONISCH DIRECT EEN DUIDELIJK ANTWOORD

Martin Snijders

Prima!

Goed advies monteurs

Johan Sap

Ik werd snel na het invullen van het online formulier gebeld om de afspraak te bevestigen. Goede communicatie vanuit het bedrijf en op de dag van plaatsing belde de monteur netjes van te voren om... Ik werd snel na het invullen van het online formulier gebeld om de afspraak te bevestigen. Goede communicatie vanuit het bedrijf en op de dag van plaatsing belde de monteur netjes van te voren om aan te geven dat hij onderweg was.

Zeer vriendelijke en deskundige monteur die schoon en zorgvuldig te werk gaat. Van

van Dorst

Snel, vakkundig en vriendelijk

Meedenkend, behulpzaam

Nvt

PGJ Verweij

Installatie en reiniging goed en snel uitgevoerd.

Installatie: keurig, op tijd en binnen de afgesproken 2uur

mijn info kwam van een eerdere klant van jullie en niet ven de website. Meer aan de weg timmeren...?

Pascal Post

Veel te veel betaald voor de uitgevoerde werkzaamheden

Snelheid met inplannen afspraak

Monteur is in 50 min klaar. (Na koffie en uitleg maar 20 minuten werk) Weigert een groot onderhoud te doen. En stuurt er naartoe om het systeem te vervangen.
Enkel de 3 aanzuig ventielen zijn...
Enkel de 3 aanzuig ventielen zijn gereinigd maar de 5 toevoer heeft hij niet gereinigd.
Wat volgens de website wel inbegrepen was. Hoor graag hoe we dit oplossen
Met vriendelijke groeten
Pascal post

Reactie Alpha Ventilatie:

Goedendag,
Goedendag,
Dank voor uw feedback. Een gemiddelde WTW unit gaat 15 jaar mee (bij goed onderhoud). Er was sprake van achterstallig onderhoud waarbij de kans groot is dat de WTW unit het volledig zal begeven wanneer deze onderhouden wordt. Het advies is dan inderdaad om te vervangen aangezien onderhoud geen zin meer heeft. Op onze website staat duidelijk vermeld dat er bij de door u gekozen dienst enkel de afvoerende kanalen gereinigd worden.

Prettig

Vakkundig en vriendelijk

Heb ik niet

Fam.Worm

Snelle en goede service

Vriendelijkheid en kundigheid monteur

Geen van beide

A. Tolman

Vlotte communicatie, nette vriendelijke monteur.

Accuraat en betrouwbaar

Geen; zo zo door