Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Rob ten Hoeve

Geweldige ervaring, monteur opgewekt en legt alles goed uit, doet super zijn werk en is zeer behulpzaam,waren ze maar allemaal zo

Service en arbeid die ze verrichten

nvt

Cristina Avramut

Top service

Reactie snelheid voor het inplannen van het afspraak, klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Meer aandacht geven aan de bescherming van de gegevens van de klanten.

Ph. Berg

Slecht

Nog niet ontdekt

Waarom geen storingen????

Reactie Alpha Ventilatie:

Hartelijk dank voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten, want het stelt ons in staat om continu te verbeteren en... Hartelijk dank voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten, want het stelt ons in staat om continu te verbeteren en te zorgen dat we aan jullie verwachtingen voldoen.
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden was met jouw recente ervaring bij ons. We begrijpen dat je ons een lage beoordeling hebt gegeven, maar helaas hebben we geen specifieke details ontvangen over wat er mis is gegaan. We willen graag meer inzicht krijgen in jouw ervaring.
Om die reden nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via support@alphaventilatie.nl. We willen graag meer horen over jouw ervaring en eventuele problemen die je hebt ondervonden, zodat we actie kunnen ondernemen om te zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt.
Ons doel is om elke klant tevreden te stellen, en we hopen de kans te krijgen om jouw vertrouwen te herstellen. Nogmaals bedankt voor je feedback en we kijken uit naar de mogelijkheid om dit recht te zetten.

Jo-An Steunenberg

Afgelopen week nieuwe ventilatie unit geinstalleerd, kanalen gereinigd en nieuwe doppen geplaatst.

Snel een afspraak kunnen inplannen (binnen een week), handige online planningtool online.
Duidelijke prijsofferte.

Alles goed geinstalleerd, behalve dat we zelf het kapje in de badkamer weer terug moesten plaatsen en de rommel die uit de kanalen viel, plakkerig waren en we zelf moesten opruimen en... Alles goed geinstalleerd, behalve dat we zelf het kapje in de badkamer weer terug moesten plaatsen en de rommel die uit de kanalen viel, plakkerig waren en we zelf moesten opruimen en schoonmaken.
Enigszins ongeduldige medewerker, die nogal nors reageerde toe ik zei dat ik geen afstandsbediening nodig had.

Peter Blom

Vertrouwen weer wat hersteld

De monteur die vandaag bij ons was. Mijn 5 sterren zijn bedoeld voor hem

Friendly on the phone and friendly monteur, good explanations, good and clean work.

Quick appointement ; very clear on website ; efficient monteur, clean work.

Maybe I did not understand, but confirmation of appointement by mail/phone would be nice.

Robert van Gulik

Zeer goed

Komen afspraken na

anoniem

Job well done!

kundig, snel en vriendelijk

Marieke

Hele goede ervaring met dit bedrijf.

Duidelijke uitleg en professionele vakmensen. Ze nemen de tijd om alles goed te doen.

Ik ben heel erg tevreden over Alpha Ventilatie. Supersnelle en heldere communicatie, goeie opvolging en een prima monteur. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Zie hierboven