Deskundigheid

anoniem

Uitstekend.

Klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Baetings Hans

De 1e afspraak liep moeizaam door elders vergeten voor de schoonmaak benodigde spullen. De 2e afspraak vond afgelopen week plaats: grote schoonmaak + plaatsen extra afzuigunit op zolder + vervangen... De 1e afspraak liep moeizaam door elders vergeten voor de schoonmaak benodigde spullen. De 2e afspraak vond afgelopen week plaats: grote schoonmaak + plaatsen extra afzuigunit op zolder + vervangen van de ventielen. De uitvoering ging in goed overleg en ging vlot.

Vriendelijke en vakkundige dienstverlening.

Hoe zorg je er voor dat gereedschap/tools niet worden vergeten bij de voorafgaande afspraak?

GM van der Leeden

Nette monteur, heeft zijn werk netjes en snel gedaan. Dacht alleen dat er ook nieuwe filters achtergelaten zouden worden maar die had hij niet bij zich voor ons type. Als het zo is dan is het voor 3... Nette monteur, heeft zijn werk netjes en snel gedaan. Dacht alleen dat er ook nieuwe filters achtergelaten zouden worden maar die had hij niet bij zich voor ons type. Als het zo is dan is het voor 3 kwartier duur betaald.

Nette monteur.

Duidelijk in de offerte zeggen dat er geen filters bij inbegrepen zijn.

Corné

Professionele en vriendelijke monteurv

Punctueel en precies te werk gaan

Mike Kaandorp

Top.

Deskundig.

Niet verbeteren maar handhaven.

The technicians were very professional and provided expert advise on the unit.

Very courteous and professional

No tips

Snel en vakkundig

Nakomen van afspraak

Monteur iets meer tijd geven was nu heel gehaast

Thijs

Digitaal afspraak gemaakt en deze is uiteindelijk telefonisch iets aangepast en bevestigd. begrijpelijk met de grote reisafstand naar limburg.

ondanks de extreem vuile kanalen netjes gewerkt, geen rommel achtergelaten. en de ventilatieunit beter ingeregeld.

E.Rood

Vakkundige en vriendelijke service. Jammer alleen dat de WTW van Zehnder voorzien was van schroeven die niet losgedraaid konden worden (fabrieksfout bleek na contact met Zehnder). Voor het inregelen... Vakkundige en vriendelijke service. Jammer alleen dat de WTW van Zehnder voorzien was van schroeven die niet losgedraaid konden worden (fabrieksfout bleek na contact met Zehnder). Voor het inregelen vd afstandsbediening was dit wel noodzakelijk. Door Alpha verzocht aan Zehnder dit op te lossen. Nog niets gehoord. Zit nu dus met een apparaat datniet volledig werkt. Hoop dat jullie hier achter aan kunnen gaan om dit zsm op te lossen

Snelle en vakkundige service

Resultaat werkzaamheden werd dus teniet gedaan door fabrieksfout Zehnder

Reactie Alpha Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over onze vakkundige en vriendelijke service. Onze excuses voor het ongemak met de WTW van Zehnder. We hebben uw kwestie doorgegeven aan Zehnder en zij... Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over onze vakkundige en vriendelijke service. Onze excuses voor het ongemak met de WTW van Zehnder. We hebben uw kwestie doorgegeven aan Zehnder en zij werken eraan om dit op te lossen. We doen ons best om dit snel voor u op te helderen.