Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

A geutjes

Vriendelijke monteur en nette werkwijze

Hans van Tellingen

De monteur kwam met goede en duidelijke informatie

Goede deskundigheid

M. Van Boeijen

Zeer goed. luchtkanalen laten reinigen en na tip van monteur aanpassing aan ventilatie box laten doen waardoor cv ruimte ook geventileerd wordt. Zelf nooit aan gedacht!

Kundigheid

anoniem

Ventilatiesysteem goed vervangen

Goed advies voor de veranging

Tip: laat de monteur ongeveer aan half uur voordat hij komt even bellen. Een tijdspanne van 2 uur is wel lang.

anoniem

Snel geleverd en vakkundig personeel

Werken netjes en snel en weten precies hoe de apparatuur werkt en wat er nodig is in de woning zodat alles optimaal werkt.

geen, ik ben zeer tevreden

Beumer

Goed bedrijf denk ik jammer van de vorige afspraak die werdt op de dag van de afspraak geannuleerd jammer want ik had vrij genomen op jullieverzoek alles berijkbaar gemaakt kasten... Goed bedrijf denk ik jammer van de vorige afspraak die werdt op de dag van de afspraak geannuleerd jammer want ik had vrij genomen op jullieverzoek alles berijkbaar gemaakt kasten weg gehaald teleurgesteld

Monteur op tijd

Ik heb zelf veel rommel wat mee kwam van de roosters opgeruimd weet niet zeker of de monteur het ook had gedaan in ieder geval niks over gezegd.dat ik het had gedaan was best veel rommel

Hans Lathouwers

Montuur was super. Heeft ons goed geholpen. De medewerker die ik aan de lijn had daarentegen was alles behalve correct. Was iets mis gegaan in de planning en hij had een smoesje om mij af te... Montuur was super. Heeft ons goed geholpen. De medewerker die ik aan de lijn had daarentegen was alles behalve correct. Was iets mis gegaan in de planning en hij had een smoesje om mij af te pimpelen.

Vakkundig en correct en proper

Eerlijkheid medewerker telefoon

SMITHUIS

Gewoon goed

deskundigheid

niet echt

Geen klachten.

Aardige medewerker, goede uitleg/voorlichting m.b.t. ventilatie systeem

NVT

Aanrader!

Ze konden al eerder komen dan ik in de website planning kon aangeven. De communicatie van de monteurs was uitstekend. Duidelijke uitleg en helder advies. Er worden voor- en na foto’s gemaakt zodat... Ze konden al eerder komen dan ik in de website planning kon aangeven. De communicatie van de monteurs was uitstekend. Duidelijke uitleg en helder advies. Er worden voor- en na foto’s gemaakt zodat heel visueel wordt wat ze gedaan hebben.

Stof/ Rommel op de grond opruimen